KORN – Take A Look In The Mirror – Vinyl



KORN – Take A Look In The Mirror

Acum poti comanda albumul Take A Look In The Mirror pe Vinyl de la formatia KORN si prin magazinul Contemporary-Establishment.

Listă piese:
Vinyl 1

Side A

1. Right Now
2. Break Some Off
3. Counting On Me
4. Here It Comes Again

Side B

1. Deep Inside
2. Did My Time
3. Everything I’ve Known

Vinyl 2

Side A

1. Play me
2. Alive
3. Let’s Do This Now
4. I’m Done

Side B

1. Y’all Want A Single
2. When Will This End
3. One (Live Metallica MTV Icon)

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:




Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul => Bilete-Evenimente


There are no reviews yet.

Be the first to review “KORN – Take A Look In The Mirror – Vinyl”

Your email address will not be published. Required fields are marked *