Foo Fighters – Live At Wembley Stadium – Blu-ray



Foo Fighters – Live At Wembley Stadium

Listă piese:
01 The Pretender
02 Times Like These
03 No Way Back
04 Cheer Up, Boys (Your Make Up Is Running)
05 Learn To Fly
06 Long Road To Ruin
07 Breakout
08 Stacked Actors
09 Skin And Bones
10 Marigold
11 My Hero
12 Cold Day In The Sun
13 Everlong
14 Monkey Wrench
15 All My Life
16 Rock And Roll
17 Ramble On
18 Best Of You

Pentru mai multe evenimenteclipuri live si fotografii viziteaza:

Comanda bilete online pentru evenimentele preferate accesand link-ul =>


There are no reviews yet.

Be the first to review “Foo Fighters – Live At Wembley Stadium – Blu-ray”

Your email address will not be published. Required fields are marked *