Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

W3 4R3 NUM83R5 – Twist of Fate – Keops Vexa – Lucky Thirteen Live in Fabrica – Concert

April 28, 2018 @ 8:00 am - 5:00 pm

W3 4R3 NUM83R5 – Twist of Fate – Keops Vexa – Lucky Thirteen Live in Fabrica – Concert

Pe data de 28 aprilie in Fabrica Bucuresti ne vom intanli cu 4 super trupe si anume  W3 4R3 NUM83R5 Twist of Fate , Keops Vexa, Lucky Thirteen.

We Are Numbers

W3 4R3 NUM83R5 reprezinta intr-un fel continuarea defunctului proiect Deliver The God prin prisma faptului ca in trupa sunt 3 fosti membri (Alinesku, Cripi si Silviu) care au continuat cu o abordare muzicala mult mai melodica, stilul fiind un melodic metalcore, cu riffuri groovy si cu breakdownuri catchy completate de FX samples.
Dupa ce fostii membrii (Beeboo – bass, Dragos – tobe) au incetat activitatea in W3 4R3 NUM83R5, au fost cooptati Horia la tobe (Black Swan) si Radu la bass (False Reality) si in acest moment trupa este in proces de inregistrare a primului album care este preconizat sa apara la inceputul anului 2018 impreuna cu doua videoclipuri.
Trupa a sustinut peste 15 concerte de club si la festivaluri cunoscute (Rockstadt Extreme Fest, Magura Wave Festival, Maris Fest) impreuna cu formatii cunoscute din scena metal romaneasca dar si internationala (opening act for Carnifex).
Pentru 2018, in afara de lansarea albumului si videoclipurilor, W3 4R3 NUM83R5 planuieste un turneu national de promovare cat si prezenta la cat mai multe festivaluri din tara.

Twist of Fate
Membrii formaţiei
Matei – chitară
Rareş – tobe
Alin – bas
Dimitrie – chitară
Abi – chitară
Shov – vox
Keops Vexa

Keops Vexa reprezinta un proiect de metal experimental, care a luat fiinta in perioada 2014 – 2015, din initiativa unor oameni pasionati de muzica: Mihai Tanasescu ( TASE ), Razvan Nastase ( Sheriffu’ ) si Ciprian Barbu.
Dupa o perioada de aproximativ 1 an de zile, cu sprijinul Osimetric Studio, Keops Vexa anunta aparitia primului single Ground Zero. Piesa imbina mai multe stiluri derivate ale muzicii metal, lasand ascultatorilor posibilitatea de a cataloga mai exact genul.

Keops Vexa is an experimental metal project, which was founded during 2014 – 2015, at the initiative of passionate people about music: Mihai Tanasescu ( TASE ) , Razvan Nastase ( Sheriffu ‘) and Ciprian Barbu.
After a period of approximately one year, with the support of Osimetric Studio, Keops Vexa announces their first single – Ground Zero. The play combines several styles of heavy music, leaving listeners the opportunity to label the genre.

Lucky Thirteen
Unindu-și pasiunea pentru muzică și pentru crearea acesteia, Lucky Thirteen este o trupă de progressive rock/metal care inspiră dedicare și expiră emoție.
Din dorința de a se exprima prin sunet, trupa a fost formată în anul 2015 la Palatul Copiiilor din Brașov de către toboșarul Theodor Moldovan și basistul Alexandru Berbecariu, urmați fiind de solistul Andrei Voiculaș, iar mai apoi de către chitariștii Michael Gross și Alexandru Boieș. În timp au apărut diferențe în plan artistic cât şi în cadrul perspectivelor de viitor. Componența trupei a avut parte de modificari, membrii dorindu-și mereu progresul. Astfel, Lucky Thirteen l-a întâmpinat cu brațele încărcate de instrumente și cu idei promițătoare pe solistul Cristian Medrea, trupa ajungând într-o formulă finală ce oferă un spirit tânăr însă cu o maturitate necesară ce promite in permanență succesul.
Prietenia lor s-a născut prin ore nenumărate petrecute în sala de repetiții si studio prin împărtășirea si unificarea ideilor. Astfel, s-a format o legătură unică, cauzată de un lucru care îi aduce mereu împreună: muzica. Problemele, visele, gândurile lor au devenit note, versuri și melodii răscolitoare. Trecând de la ritmuri liniștitoare și versuri întunecate, difuze la frecvențe puternice și versuri intense, impetuoase, trupa adoptă diferse stiluri precum progressive rock, progressive metal, post-rock, raggae, atmospheric. Sunt inspirați de mari nume precum Pink Floyd, Opeth, Led Zeppelin sau Porcupine Tree, vibrațiile acestora provocând membrii trupei să îsi răscoale emoțiile, să trăiască profund prin versuri ce reflectă realitatea văzută într-un mod captivant.
Împărtășindu-și muzica prin numeroase județe din țară la festivaluri și concursuri, grupul a avut ocazia de a împărți scena cu nume importante ale scenei autohtone precum : Kempes, Bucovina, Between Colors, White Walls, Hteththemeth, Șuie Paparude, C.A.S.H, Carla’s Dreams, Conexiuni sau Cargo. .
La începutul lunii noiembrie (2017), trupa a lansat EP-ul de debut intitulat “Standing In The Shadows” care conține 6 piese ce ne poartă prin stări firești amplificate.
În prezent trupa descoperă noi sunete din care construiește compoziții ce promit un viitor album cu o nuanță aparte, Lucky Thirteen fiind un exemplu de originalitate.
Precum ne spune un vers al trupei Pink Floyd, “All you touch and all you see is all your life will ever be”, băieții din Lucky Thirteen sunt de părere că la finalul zilei, tot ceea ce contează este ceea ce am realizat și emoția pe care le-am transmis-o celorlalți prin ceea ce am făcut. Prin muzica lor, membrii vor ca oamenii, mai presus de tot, să-și dea frâu liber simțurilor, să fie onești cu ei înșiși, să se dedice cu adevărat pentru ceea ce îi face sa dorească să trăiască fiecare moment.
Componență actuală:
Cristian Medrea – voce/instrumente de suflat
Michael Gross – chitară ritmică/clape
Alexandru Boieș – chitară solo
Alexandru Berbecariu – bass/backing vocals/growl vocals
Theodor Moldovan – tobe
Foști membri:
Andrei Voiculaș – voce (2015-2017)
W3 4R3 NUM83R5 - Twist of Fate - Keops Vexa - Lucky Thirteen Live in Quantic - Concert
Pentru mai multe evenimente accesati link-ul: Contemporary-Establishment/Evenimente

Details

Date:
April 28, 2018
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/410087622756230/

Organizer

Twist of Fate
Website:
https://www.facebook.com/TwistofFateband/

Venue

Quantic
Intrarea Grozavesti, 061344 București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/quanticpub2/

Leave a Reply

%d bloggers like this: