Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

URMA. Invitati: Satellites la BT Live in Control – Concert

February 22, 2018

30Lei
URMA. Invitati: Satellites la BT Live in Control – Concert

BT Live prezintă
URMA
Invitați: Satellites
open doors: 20.30h
Intrare: 30 lei
Biletele vor fi disponibile online în avans, pe Eventbook.ro și la intrare, în seara evenimentului, în limita locurilor rămase disponibile.

***************************
URMA, una dintre cele mai valoroase reprezentante ale alternativului românesc, revine pe scena din Control cu un show care celebrează cei 15 ani de carieră printr-un setlist ce reunește single-urile care i-au consacrat cu piesele de pe următorul material discografic, intitulat ”inima!ism”.

Cu o evoluţie constantă, marcată de succes, URMA a îmbogăţit scena rock-ului alternativ românesc cu 4 albume de studio remarcabile, „Nomad Rhymes” (2004), „Anger is a Gift” (2005) şi „Trend Off” (2007), ”Lost End Found” (2013), dar şi cu apariţii live fascinante, încărcate de emoție.

Trademark-ul sonor al trupei URMA a fost amprentat de prezența instrumentelor de suflat, precum flautul, saxofonul sau trompeta, care completează îmbinarea armonioasă a chitarilor acustice.

www.facebook.com/urmabook
www.urma.ro

****************
Mixul dinamic şi imprevizibil de noise pop & indie rock ce te îmbie la dans, descrie povestea muzicală a duo-ului clujean Satellites, care îi are ca protagoniști pe Cosmin (fondatorul trupei – chitară şi voce) şi Chap (tobe).
La finalul anului 2016, Satellites au lansat EP-ul Inhale, care poate fi ascultat pe pagina de Soundcloud a trupei.

http://soundcloud.com/satellitesofficial
www.facebook.com/Satellitesofficial

++++++
În toamna anului 2016, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

După o vară efervescentă, BT Live a revenit în club Control (Str. Constantin Mille, nr. 4) cu un nou concept și o nouă serie de concerte, care reunește o trupă consacrată cu o trupă aflată la început de drum, invitată să preia ștafeta.

URMA. Invitati: Satellites la BT Live in Control - Concert

Pentru mai multe evenimente accesati link-ul: Contemporary-Establishment/Evenimente

Details

Date:
February 22, 2018
Cost:
30Lei
Website:
https://www.facebook.com/events/224435448101294/

Organizer

Club Control
Website:
https://www.facebook.com/clubcontrol/

Venue

Control
Str. Constantin Mille, nr. 4, 010142 București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/clubcontrol/

Leave a Reply

%d bloggers like this: