Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Rock n Ghena[Lansare EP]-Killer Victim-Ropeburn @Underworld Club – Concert – 30.03

March 30, 2018

Rock n Ghena[Lansare EP]-Killer Victim-Ropeburn @Underworld Club - Concert - 30.03
Rock n Ghena[Lansare EP]-Killer Victim-Ropeburn @Underworld Club – Concert – 30.03

Pe 30 Martie in Club Underworld – Bucuresti  Rock n Ghena lanseaza noul material “The Hate, The Pain, The suffer” alaturi de Ropeburn. si Killer Victim.

Albumul “The Hate, The Pain, The suffer” va fi lansat în mai multe orașe, în cadrul unui turneu ce se va desfăşura în perioada martie-aprilie.

Bio

Cu o istorie de 18 ani, Rock’n Ghena, printre alte trupe, face parte din pionierii genului hardcore în România și s-a făcut remarcată ca una din trupele cele mai dure din acest gen, ajutând la definirea
termenului hardcore și creând un adevărat tumult pe harta României. Venită direct de pe țărmul Mării Negre, Rock’n Ghena a lansat de la început o serie de sunete furioase de hardcore cu elemente distinctive și agresive de tobe, bass și voce neobosită și puternică.
Rutina de zi cu zi, ca trezitul, citirea ziarului, plimbările, serviciul sau cunoașterea unor oameni noi, reprezintă subiectele muzicii Rock’n Ghena. Concertele trupei sunt pline de energie, energie transmisă de pe scenă pe ring unde toată lumea dansează și vibrează în același ritm cu trupa. Rock’n Ghena demonstrează în continuare ca “hardcore for life” nu reprezintă doar vorbe goale sau un punct final în muzică. Nimeni nu se naște cu tatuaje. Nimeni nu se naște hardcore. Dar în momentul în care cerneala sau muzica își face simțită prezența ești deja schimbat. Rock’n Ghena ca trupă încă funcționează ca o lamă sau energie demențială pe scenă.
Sprijinim UNITATEA! Disprețuim ignoranța și dușmănia în jurul nostru. Ne exprimăm stilul de viață prin muzică hardcore și spirit liber!
Rock n Ghena a fost prezentă pe multe scene, în turnee sau concerte, în România dar și în afara ei, alături de cele mai mari trupe românești dar și alături de trupe din întreaga lume, începând cu: Implant pentru Refuz, Coma, H8, Emil, Niste Baieti, Breathlast, White Walls, Cap de Craniu, Altar, Road Kill Soda, Last Hope, Vendetta, A-Moral, Determination, Hang The Bastard și mulți, mulți alții.
Ne-am unit forțele pe aceeași scena cu titani hardcore din SUA ca FIRST BLOOD, TERROR, BRUJERIA, SKARHEAD, MADBALL, DOG EAT DOG, COMEBACK KID, UNEARTH, BORN
FROM PAIN
.

Show us some love & follow us:

FB: www.facebook.com/RocknGhena/
YT: https://goo.gl/M56nVy
IG: https://www.instagram.com/rock_n_ghena/
https://rocknghena.bandcamp.com/

Ropeburn is a band that explores the hardcore punk, metal and sludge sounds. Religion, personal traumas and angst are the lyrical concepts used to scream away the shallow condition of humanity, while the band finds its relief into groovy, aggressive and loud
music.
https://ropeburnro.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/Ropeburnband/

Killer Victim started some time in 2013 with the intention of playing loud, fast and angry hardcore. Had their first show in february 2014 and after some line-up changes, they keep going to offend the common citizen!
https://www.facebook.com/killervictim/
https://www.youtube.com/watch?v=l0pg4vJ7eVo
https://0331records.bandcamp.com/album/drop-out-of-life-killer-victim-split-0331-002

Rock n Ghena [lansare album], Ropeburn + more at Club Underworld

Rock n Ghena[Lansare EP]-Killer Victim-Ropeburn @Underworld Club - Concert - 30.03

Pentru mai multe evenimente accesati: Contemporary-Establishment.ro/Evenimente

Organizer

Rock’n Ghena
Website:
https://www.facebook.com/RocknGhena/

Venue

Underworld Bucharest
Coltei nr. 48, 030247 București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/underworld.ro/

Leave a Reply

%d bloggers like this: