Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pinholes / Flesh Rodeo / Expirat / 05.11 – Contemporary-Establishment

November 5, 2018

In the first phase to improve the sound quality for live clips amused by a Recorder. The sound counts.

Pinholes / Flesh Rodeo / Expirat / 05.11

Luni, 05.11. Open doors: 20:00
Expirat Halele Carol. Sala Compresoarelor
Str. Constantin Istrati 1. https://goo.gl/maps/txYLKnK87o92
Acces: 20 lei – pre-sale / 30 lei – at the door
Bilete disponibile via iaBilet.rohttps://www.iabilet.ro/site/event/36829/

———-

Pinholes s-au format în 2011, iar albumul de debut „Zmei” a apărut în 2013. Piese precum „Avem un Loc” sau „Poza” au adunat rapid susținători în circuitul de radio alternativ din țară. Până la sfârșitul anului, cu ajutor și suport din partea unei echipe de management profesioniste și piese în heavy rotation pe Radio Guerrilla, potențialul trupei a început să fie recunoscut prin două premii oferite de revista Sunete și de site-ul Metalhead (Best Alternative Newcomer – Metalhead Awards ediția 2013). Numele formației este inspirat din „Dilema ariciului”, o metaforă pentru provocările intimității umane.

Începând cu 2014 Pinholes au devenit o constantă în circuitul pub-urilor și locațiilor din țară, pregătind în același timp cel de-al doilea album. La începutul lui 2015 a fost lansat „Era Pietrelor Neșlefuite”, titlul fiind inspirat de către poezia „La Lecție” a poetului Marin Sorescu. Al doilea album a adus un sunet mai experimental comparat cu „Zmei”, simțindu-se influențele post-rock, art-rock sau shoegaze pe piese precum „Balada Împăratului Ros” sau „Hena”.

În ciuda stilului dramatic și a versurilor încăpățânat melancolice, Pinholes și-au creat o bază de fani atrasă de izul melodramatic al rockului alternativ. Păstrând constantă ideea de a lansa un nou material odată la doi ani, 2017 a adus pentru Pinholes 2 Ep-uri: „Sputnik” și „3 moduri de omorât timpul” (live în studio), dar și planuri pentru un album full length ce va fi lansat în 2019.

Membri: Vlad Ivanov – Vocals & guitar, Andrei Gheo – Guitar, Vlad Vârtosu – Vocals and guitar, Robert Moțoc – Drums, Sergiu Ivanov – Bass.

Bandcamp: https://porculspinos.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/user/PinholesZmei/videos

Flesh Rodeo a susţinut primul concert în 2011 şi a lansat până în prezent albumele „Tellurium-128” (2013), „Things Will Never Get Better” (2017) și EP-ul „End Of Greatness” (2015), toate trei produse de Studio 148 de către Marius Costache.

Membri: Radu Ursoiu – voce, Andrei Bratu – chitară , Alexandru Zamfir – chitară, Adrian Iosif – bass, Bogdan Horodnic – tobe

Bandcamp: https://fleshrodeo.bandcamp.com/
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC5G_5qEShqZ8ExIQl-7dC6A

Pentru mai multe evenimente viziteaza si: https://contemporary-establishment.ro/events/

Venue

Expirat
Str. Constantin Istrati 1, 040542 București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/expiratclub/

Leave a Reply

%d bloggers like this: