Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Partizan – Acoustic Sessions 5th Edition @ Encore Club – 30.06 – Contemporary-Establishment.ro

June 30, 2018

Partizan / Acoustic Sessions 5th Edition @ Encore Club - 30.06 - Contemporary-Establishment.ro

Partizan / Acoustic Sessions 5th Edition

Final Step Productions in colaborare cu Encore Club va prezinta a cincea editie de Acoustic Sessions, unde vom petrece alaturi de Partizan. Intrarea este libera, asa ca va asteptam in numar cat mai mare sa umplem Centrul Vechi, impreuna cu Artan si cu Suedezu’.

══════════════

Sambata, 30 iunie 2018
Encore Club
str. Nicolae Tonitza, nr. 13, Centrul Vechi

INTRARE LIBERA

══════════════

Partizan este o formație românească de muzică rock fondată în București, România în 2001 de Adrian Pleșca, Cătălin „Tobi” Neagu, Florin Barbu și Răzvan Moldovan de la Timpuri Noi. Trupa a dat cinci concerte în acestă formulă, însă până la înregistrarea și lansarea primului album în 2002, Cătălin Neagu și Florin Barbu părăsiseră deja formația.

Partizan a înregistrat două albume, un disc single și trei videoclipuri în formula Adrian Pleșca, Răzvan Moldovan, Valentin Neamțu (ex-Iris), Cristian Sandu (ex-Krypton), Vasile Malic și Dan Mușetescu. Unul din videoclipurile formației, Dușmănia, nu a fost niciodată televizat. Fata mea a fost unul din hiturile anului 2002 în România. Piesa a câștigat Premiul Muzical MTV România la categoriile „Cea mai buna regie” și „Cel mai bun videoclip al unei trupe” în 2002, formația fiind nominalizată la nouă categorii în cadrul galei.[1] Tot în 2002. formația a fost nominalizată la MTV Europe Music Award for Best Romanian Act.[2] Formația a mai fost nominalizată în 2003 și 2004 la categoria „Best Live”, din cadrul acelorași premii.

Partizan s-a destrămat în 2004 când Adrian „Artan” Pleșca a decis să reformeze vechea sa formație, Timpuri Noi. În 2011, după șapte ani, Artan a părăsit Timpuri noi și a reînființat formația Partizan.

Pentru mai multe evenimente viziteaza: https://contemporary-establishment.ro/events/

Organizer

Final Step Productions

Venue

Encore
Encore Club Nicolae Tonitza nr.13, 030112 București
Bucuresti, Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/encorerockclub/

Leave a Reply

%d bloggers like this: