Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Parazitii – Live in Quantic – 16 Martie 2019

March 16

Parazitii - Live in Quantic - 16 Martie 2019

Parazitii – Live in Quantic

“Trupa vocal instrumentala Parazitii” se prezinta la o cantare LIVE pe 16 Martie 2019 in club Quantic. In deschidere avem niste surprize pentru voi. Like si Going pentru a afla ultimele noutati.

Unul dintre cele mai solide si emblematice grupuri hip hop din Romania, Parazitii, va sustine primul concert din 2019 pe 16 martie in clubul Quantic din Capitala.
Parazitii au luat fiinta in 1994, iar primul lor album, “Poezii Pentru Pereţi”, produs independent, a fost lansat pe 15 iunie 1995 şi a fost al doilea album de rap din Romania (după RACLA şi înainte de BUG MAFIA).
Cu 11 discuri la activ, Parazitii au marcat scena hip hop de la noi, reusind sa deranjeze establishmentul muzical, sa se revolte impotriva sistemului si sa se mentina drepti in fata curentului trendy.
Parazitii se vor prezenta pe 16 martie in Quantic asa cum ii cunoastem: non conformisti si acizi, cu mesaje bine punctate. Lor li se vor alatura si invitati surpriza care urmeaza sa fie anuntati in perioada urmatoare.
Biletele se gasesc online la pretul de 50 de lei la https://www.iabilet.ro/bilete-concert-parazitii-39639/ si in reteaua fizica IaBilet, magazinele Flanco, Diverta, magazinul Muzica, de la stand-ul de bilete de la Metrou Unirii 1 (lângă casa de bilete Metrorex), din magazinele UMAN, Senia și IQ BOX, din agențiile Perfect Tour, de la Hard Rock Cafe, Berăria H, Cafe Deko, Club Quantic, Club Vintage, LibMag, Casa de Balet și Expirat Halele Carol (între orele 18:00-22:00, în zilele de funcționare) și de pe cele 1500 Stații de Plată SelfPay
Biletele pot fi achizitionate si in seara evenimentului, la intrare, in limita stocului disponibil, la pretul de 65 de lei.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock muzic cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO IEFTINE => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online – Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente

Details

Date:
March 16
Event Tags:
Website:
https://www.facebook.com/events/602467670225905/

Organizer

DX Events
Website:
https://www.facebook.com/DXeventsRO/

Venue

Quantic
Intrarea Grozavesti, 061344 București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/quanticpub2/

Leave a Reply

%d bloggers like this: