Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Metalhead Meeting 2018 – 06.07 – Contemporary-Establishment

July 6, 2018 - July 7, 2018

Metalhead Meeting 2018 - 06.07 - Contemporary-Establishment

Metalhead Meeting 2018

Editia a saptea a festivalului Metalhead Meeting va avea loc pe 6 si 7 iulie la Arenele Romane din Bucuresti. Headlinerii festivalului sunt finlandezii de la CHILDREN OF BODOM, brazilienii de la SOULFLY, finlandezii de la SONATA ARCTICA. olandezii de la EPICA, canadienii de la KATAKLYSM, olandezii de la Carach Angren si americanii de la Skeletonwitch.

Pana pe 24 mai biletele costa doar 199 lei, apoi acestea vor costa 229 respectiv 250 la intrare. S-au pus in vanzare si bilete de o zi la pretul de 119 lei. Dupa 24 mai acestea vor costa 129 lei respectiv 150 lei la intrare. Acestea se gasesc pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea din toata tara. Nu uitati si de oferta Wolf Pack daca veniti in grup: La minim 5 abonamente cumparate aveti discount 20%!

Abonamentele au pret special pana pe 30 martie de doar 179 lei si se gasesc online pe iabilet.ro aici: www.iabilet.ro/bilete-metalhead-meeting-festival-2018-31031/?utm_source=fbevent2, in Magazinele Flanco si in reteua www.iabilet.ro/retea din toata tara.

Alte trupe prezente la festival sunt: Animae Silentes (gothic – Italia) , Psycorepaths (hardcore – Grecia), The Colony (melodic metal – Scotia), Rhemorha (modern metal – Siberia/Rusia), Phenomy (groove thrash metal – Liban), Blood Oath (death metal – Marea Britanie), Siska (Hard rock symphonic metal – Italia) si InSammer (melodic dark metal – Suedia).

For our friends coming from abroad, you can find tickets on a website in English here: https://tickets.metalheadmeeting.com

Dupa cum v-a obisnuit si in celelalte 6 editii, Metalhead Meeting va avea trei headlineri de calibru pe zi precum si multe trupe faine de peste hotare dar si din tara. Cu un focus setat pe concerte de calitate, un sunet perfect si o organizare fara cusur, festivalul doreste sa ofere o experienta celor prezenti la eveniment si nu doar niste simple concerte.

Abonamentele de doua zile s-au pus in vanzare pe www.iabilet.ro, in Magazinele Flanco si in reteaua www.iabilet.ro/retea din toata tara la pretul special de 179 lei, pret valabil pana pe 30 martie.

Abonamentele de doua zile se gasesc online pe www.iabilet.ro si in reteaua iabilet.ro/retea : Magazinele Flanco, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Hard Rock Cafe, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman si pe terminalele self-service ZebraPay din toata tara.

Acestea costa 179 de lei pana pe 15 aprilie, 199 de lei pana pe 24 mai, 229 de lei pana pe 5 iulie si 250 de lei la intrare. La editia din 2018 nu avem Golden Circle.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara. Pentru grupuri mari se acorda discounturi!

Metalhead Meeting, our passion.. they wouldn’t understand.

www.metalheadmeeting.com
www.facebook.com/MetalheadMeeting

Arenele Romane – Strada Cutitul de Argint nr. 3, Parcul Carol, Bucuresti.

Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts

Pentru mai multe evenimente viziteaza: https://contemporary-establishment.ro/events/

Details

Start:
July 6, 2018
End:
July 7, 2018
Website:
https://www.facebook.com/events/1964370640258868/

Organizers

Metalhead
Metalhead Meeting Festival

Venue

Arenele Romane
Cutitul de Argint, No. 3, Parc Carol, București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/pg/AreneleRomaneBucuresti/about/?ref=page_internal

Leave a Reply

%d bloggers like this: