Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jack of all trades – Concert & Lansare clip in J’ai Bistrot – 19.04

April 4, 2018 @ 8:00 am - 5:00 pm

Jack of all trades - Concert & Lansare clip in J'ai Bistrot - 19.04

Jack of all trades – Concert & Lansare clip in J’ai Bistrot

Așa cum ne-au promis încă din toamna anului trecut, cei de la Jack of all trades lansează primul clip din 2018, la piesa “O oră din viața mea”, ce o are ca și protagonistă pe Andreea Ruse, care se ocupă și de partea de PR a trupei. Clipul, de a cărui imagine s-au ocupat Stefan-Mihai Conciu & Băză Fotograf, a fost filmat la sfârșitul anului trecut în mai multe locații din București, pe care le veți putea recunoaște cu ușurință.

Concertul din 19 aprilie reprezintă, de asemenea prezentarea unui nou component al trupei – Andrei Chirițescu, care îi ia locul lui Geo Statie la chitară bas.

Jack of all trades e un proiect independent de rock alternativ românesc, la granița dintre underground și mainstream. Înființată în 2012, membrii trupei sunt Alex Teodorescu (chitară și voce), Andrei Chiritescu (chitară bas) șiMadalin Duca (percuție). Au fost live pe radio și au susținut concerte atât ca main act, cât și în deschiderea unor trupe mai mari. Recent au cântat în Quantic, în Fabrica și în deschiderea Partizan în club Mojo.

Jack of all trades

Prin numele lor, Jack of all trades, abordează mesaje cu subiecte multiple, cu influențe din mai multe stiluri muzicale ce gravitează în jurul unui ritm apăsat și a unei chitare. Totodată, subliniază și ideea de polivalență în tot ceea ce înseamnă activitatea muzicală: aranjament muzical, producție audio, mixing, mastering, scenariu, regie și montaj, totul realizat „in the house” alături de Ștefan Conciu și Bazavan Ion pe partea video. Cu toții au avut o „perioadă de woodshed” în care doar au studiat și analizat mersul lucrurilor încercând să afle cum funcționează întregul proces muzical. De-acum, cu experiența acumulată, vor încerca să livreze cât mai multe produse finite.

Concertul are loc jos la J’ai.
Intrarea este liberă.
Donațiile pentru artist sunt recomandate.

Pentru mai multe evenimente viziteaza: https://contemporary-establishment.ro/events

Details

Date:
April 4, 2018
Time:
8:00 am - 5:00 pm
Website:
https://www.facebook.com/events/164555904249469/?active_tab=about

Organizer

J’ai Bistrot București
Website:
https://www.facebook.com/JaiBistrotBucuresti/

Venue

J’ai Bistrot
J'ai Bistrot București Calea Griviței 55, Bucharest, 010704 București
Bucuresti, Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/JaiBistrotBucuresti/

Leave a Reply

%d bloggers like this: