Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

BT Live prezintă: CUIBUL Invitați: Soul Serenade Live in Control – Contemporary-Establishment

November 1, 2018

BT Live prezintă: CUIBUL Invitați: Soul Serenade Live in Control

Următorul episod din seria BT Live aduce în Control o trupă cult reprezenantă a scenei muzicale din Republica Modolva: Cuibul. Concertul lor de pe 1 noiembrie prezintă Cuibul dintr-o nouă perspectivă, în lumina noului sound dynamic funk fusión, într-un performance deosebit alături de invitații lor, tânăra și efervescenta trupa bucureșteana Soul Serenade.

open doors: 20.30h
Intrare: 25 lei
Biletele sunt disponibile în avans pe https://eventbook.ro/music/bilete-bt-live-cuibul-invitati-soul-serenade, în rețeaua Eventbook.ro și la intrare, în seara evenimentului.

******
Cuibul jonglează cu stări muzicale jazz, funk și folk și adună în scenă muzicieni legendari de peste Prut. Cu o activitate artistică de peste 25 de ani, 8 albume lansate în română, rusă și engleză, CUIBUL este o trupă-cult reprezentativăa scenei muzicale din Republica Moldova, invitată să performeze și în deschiderea unor importante nume internaționale precum The Cardigans și Morcheeba.

După un repertoriu interpretat exclusiv în limba rusă, în anul 2014 Cuibul lansează albumul acustic “Vise Elementare” – primul album în limba română, lansat împreună cu Universal Music România.

În 2018 trupa a adăugat instrumente de suflat și a revenit astfel la groove-ul dinamic și intens ce o caracteriza la începutul anilor ‘90.

Cuibul este cea mai longevivă trupă muzicală basarabeană activă în prezent.

www.facebook.com/Cuibul
www.instagram.com/cuibulmusic/

***
Soul Serenade este o noua si revigoranta interpretare acustica a directiei de “old time blues & jazz” care te va purta de pe strazile din Chicago pana pe drumurile prafuite din sud.

In martie 2013, trupa a obținut locul II la Festivalul European de Blues din Toulouse (European Blues Challenge), aceasta fiind si prima participare a Romaniei la acest festival/concurs.

In noiembrie 2013 trupa a fost prezenta in cadrul renumitului festival “Blues Sur Seine” din Franta.Trio-ul bucurestean a fost “opening act” pentru Rhiannon Giddens & Layla Mccalla, castigatoare Grammy.
Inca din primii ani de activitate Soul Serenade au bifat toate festivalurile de profil din România, însă au repezentat țara și la festurile de peste hotare ( “Blues After Work” 2013 (Luxembourg), “Sofia Blues Meeting”(Sofia), Street Food Festival, Focsani Blues Festival 2016, Sighisoara Blues Festival 2016,Green Sounds Festival 2016,Jazz in the Park 2015, Danube Jazz & Blues Festival 2015, Dichis ‘n’ Blues 2015 & 2016, Bulz&Blues 2013 & 2014, “CloverFest Muscel” 2013 & 2015, Street Delivery 2013 & 2017, Jimbo Blues 2017 (Ro).

www.facebook.com/soulserenadeofficial/

******
Sezonul 3 al seriei de concerte BT Live revine în forță în club Control cu o nouă poveste.
Line-up-ul acestui sfârșit de an reunește de data aceasta 3 nume consacrate ale scenei muzicale din Republica Modolva – MIHAIL, Cuibul, Zdob și Zdub – cu invitații lor, alte 3 nume reprezentative ale peisajului muzical autohton.

În urmă cu 3 ani, Banca Transilvania şi Control Club își uneau forțele pentru a-și reafirma susținerea muzicienilor români prin inițiativa BT Live. Dovedind că are cea mai dinamică și non-conformistă abordare de pe piața bancară, Banca Transilvania a purtat povestea live-urilor ”powered by Banca Transilvania” prin toate colțurile țării, atât prin prezența la cele mai importante festivaluri autohtone, cât și pe calea undelor radio prin sprijinirea creațiilor muzicale din cele mai diverse genuri și a performance-urile live sub umbrela BT Live.

BT Live a continuat să se reinventeze de la an la an și urmează să revină la începutul lui 2019 cu noi propuneri, cu artiști care acoperă o mare varietate de stiluri și stadii de notorietate.

www.facebook.com/BancaTransilvania
www.bancatransilvania.ro
www.control-club.ro

Pentru mai multe evenimente viziteaza si: https://contemporary-establishment.ro/events/

Details

Date:
November 1, 2018
Website:
https://www.facebook.com/events/286477982076927/

Organizer

Club Control
Website:
https://www.facebook.com/clubcontrol/

Venue

Control Club
Control Club Str. Constantin Mille, nr. 4, 010142 București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/clubcontrol/

Leave a Reply

%d bloggers like this: