Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Concert Recycle Bin & Nuante – Underworld Bucuresti – 13.10 – Contemporary-Establishment

October 13, 2018

Concert Recycle Bin & Nuante - Underworld Bucuresti - 13.10 - Contemporary-Establishment

Concert Recycle Bin & Nuante – Underworld Bucuresti

Fenrir’s Lions are placerea de a va invita la un concert care va avea in componenta sa doua trupe care intr-o singura seara va vor servi cu ritmuri si pasaje muzicale de Rock, Punk, Funk si Grunge, toate intr-o singura seara in club Underworld pe data de 13 octombrie !

Locatie: club Underworld (Strada Coltei nr. 48, București).
Se poate ajunge la locatie cu:
Metroul – statia Universitate;
RATB – Trolee: 16, 21, 61, 66, 69, 70, 85, 90, 91;
– Autobuze: 311, 336, 601.

Open Doors: 20:00
Concertul incepe la ora 21:00.
Intrarea la concert costa 20 lei (se plateste la intrare in ziua concertului).
Fotografiatul si filmatul sunt PERMISE pe durata concertului.
Este INTERZIS cu accesul bauturilor aduse din afara pub-ului.

Va asteptam !

Detalii legate de trupe:

Trupa Recycle Bin a aparut din cenusa odioasa a muzicii punk romanesti prin fuziunea Pokemonului cu doi dintre membri ex-trupei Buzz ce urau visceral muzica emo ( Bitza si X-u’) si cu anarho punkistul Grim, ce activa la modul senzational in trupa Cobe. Au inceput sa cante impreuna din 18 martie 2007, si de atata voie buna si inspiratie Divina s-a nascut albumul lor numit ”’STUPIDITY TOUR”’ (…). Din Septembrie 2007 s-a insinuat in mirobolanta formatie Levi (Los Pogos), care a apucat cu nadejde si pricepere chitara armonie. Primul turneu al lor a avut loc in toamna anului 2007 si a cuprins orase ca Timisoara, Deta, Cluj, Bistrita, Iasi, Roman, Suceava. Pokemon spunea: “(…) Si a venit fatidicul an 2008, iar noi, in calitate de adunatura de bastarzi, am inceput sa lucram la al 2-lea album: ”’POKEMON & THE BASTARDS”’ (finalizat in luna iunie 2008 si cu lansarea in septembrie 2008)”.
O luna mai tarziu ei porneau in al doilea turneu national, de aceasta data in mai multe orase: Arad, Timisoara, Resita, Deva, Deta, Cluj, Bistrita, Lugoj, Zalau, Sibiu, Iasi, Galati. Toate acestea s-au intamplat pana in seara de Craciun a anului 2008, cand, dupa un extraordinar concert de colinde alaturi de formatia Niste Baieti, Cosmin (Pokemon), vocalul formatiei Recycle Bin, a plecat dintre ei. A plecat, dar spiritul lui a ramas alaturi de aceasta trupa. De aceea, formatia Recycle Bin nu s-a oprit aici. In anul 2009, dupa un mini-turneu de revenire care a cuprins orasele Timisoara, Cluj, Sibiu, Galati, Iasi, formatia Recycle Bin s-a apucat sa lucreze la cel de-al 3-lea material discografic, pe care si-au propus sa il lanseze in toamna anului 2010. Tot in 2009, in luna Septembrie, a avut loc prima editie a festivalului ”’POKEFEST”’, un festival organizat in memoria fostului lor solist vocal, Pokemon. In vara anului 2010 trupa a produs al 3-lea album Recycle Bin, inregistrarile fiind facute in studioul Tomberon Records, de catre JANIN PASNICIUC. ”’CRONICILE DIN RETARDIA”, caci asa se numeste albumul, exprima, ca si pe cele anterioare, situatii si intamplari de pe meleagurile mioritice. Materialul contine 12 piese. Recycle Bin nu renunta la ideea de underground si astfel si cel de-al 3-lea album a fost lansat tot independent, sub semnatura proprie “Tomberon Records”. In Decembrie 2011, dupa un alt concert de colinde, Levi anunta ca este nevoit sa paraseasca Bucurestiul si implicit formatia. Dupa cateva incercari, locul lui Levi este luat de George, care prin 2002-2003 a fost coleg cu Bitza si cu Xu intr-o alta trupa. In vara lui 2013 Recycle Bin fac o schimbare de componenta si stil cu ajutorul noilor componenti, Sorin (trompeta) si Radu (trombon) au inregistrat un nou material discografic ce a fost lansat la inceputul anului 2014, intitulat IMPARATIA MUSTELOR. Recycle Bin a avut onoarea sa apara pe aceeasi scena alaturi de trupe mai mult sau mai putin cunoscute din tara si de peste hotare. Printre cele mai importante, se numara: LA PLEBE (USA), THE TOASTERS (USA), SICK ON THE BUSS (UK),MOLOTOV COCKTAIL (USA-RO), SILVER SHINE (HU), ANTI-CLOCKWISE (FRA), OTAKE (FRA), DAEMON 340 (UK), DAILY O.D. (FRA),UNDER AUTHORITY OF (BELGIA), BIBI RIBOZO & THE BANDITOS (PL), 3 FEET SMALLER (AU), GUANO APES si ZDOB & ZDUB.

GEN MUZICAL: Ska-Punk / Punk-Rock
MEMBRII TRUPEI:

Bitza – Chitara & Vocal
George – Chitara & B.Vocal
Grim – Chitara Bass
X-u – Tobe & B.Vocal

https://www.facebook.com/recyclebinpunk/
https://myspace.com/recyclebinpunk

________________________

Nuanţe este o trupă formată în Piteşti, la finalul primăverii lui 2016, care abordează un stil de rock puternic nuanţat de funk şi grunge. Sunetul trupei pendulează de la ritmuri energice, până la acorduri melancolice.

GEN MUZICAL: Rock Alternativ / Funk Rock / Grunge / Post-Grunge
MEMBRII TRUPEI:

Edi Bolbea – Vocal & Chitara Bass
Alex “Andu” Stoia – Chitara
Iulian Petcu – Tobe & Cajón

https://www.facebook.com/trupaNuante/

Pentru mai multe evenimente viziteaza: contemporary-establishment.ro/evenimente

Organizer

Underworld Bucharest
Website:
https://www.facebook.com/underworld.ro/

Venue

Underworld Bucharest
Coltei nr. 48, 030247 București
Bucuresti, Bucuresti Romania
+ Google Map
Website:
https://www.facebook.com/underworld.ro/

Leave a Reply