TOOL – videoclipuri oficiale

TOOL – videoclipuri oficiale

In spiritul proaspetei aparitii in domeniul digital, Tool tocmai au lansat o parte din videoclipurile lor oficiale pe YouTube, aceasta fiind prima data cand trupa a distribuit videoclipuri pe aceasta platforma.

Fanii nu vor mai fi nevoiti sa se multumeasca cu variante de proasta calitate a filmarilor pieselor Tool pentru “Sober,” “Ænema,” “Stinkfist, “Schism,” “Vicarious” sau chiar “Prison Sex.” Totusi, de saptamana trecuta, fanii se pot bucura de material vizual de inalta calitate, alaturi de piesele anterior mentionate. Videoclipurile oficiale sunt disponibile la finalul articolului.

Evident, descrierea fiecarui video incepe cu o incurajare la cumpararea noului album “Get The New Album Fear Inoculum Available Now.” Cel de-al cincilea, mult asteptat, album al trupei a fost lansat pe 30 august, fiind primul material din ultimii 13 ani.

In ceea ce priveste lansarea de noi videoclipuri din cadrul Fear Inoculum, chitaristul Tool si regizorul Adam Jones a spus luna trecuta celor de la Revolver ca trupa are “planuri mari” pentru clipuri viitoare. “Mai avem cateva aflate in proces de creatie,” a spus el, “si le veti vedea atunci cand le vom lansa.”

Videoclipurile nu sunt singurele materiale Tool ce au facut subit cunostinta cu consumul modern al muzicii. Trupa a asteptat pana luna trecuta pentru a isi face disponibila muzica pe platformele de streaming online.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook