PRODIGY – inapoi in studio dupa moartea lui Keith Flint

PRODIGY – inapoi in studio dupa moartea lui Keith Flint

Una dintre cele mai cutremuratoare momente ale anului 2019 a fost suicidul vocalistului Prodigy, Keith Flint. In ciuda mortii artistului iconic, Prodigy vor continua sa faca muzica, asa cum grupul de muzica electronica a anuntat deja via Twitter.

Prodigy tocmai anuntasera primul lor turneu in Statele Unite din ultimii 10 an dar, o luna mai tarziu, Flint a fost gasit decedat in casa sa din Essex, la varsta in 49 de ani.

“Vestile sunt adevarate, nu pot sa cred ca spun asta, dar fratele nostru Keith si-a luat viata in timpul weekendului. Sunt efectiv socat, al naibii de nervos, confuz si mi-a frant inima…odihneste-te in pace, frate,” a postat DJ-ul Prodigy, Liam Howlett via Instagram.

Nenumarate tributuri au fost aduse lui Flint dupa moartea acestuia, inclusiv cover-uri live ale piesei “Firestarter” facute de Sepultura si Papa Roach. Mii de oameni au umplut strazile din Essex in cadrul procesiunii funerale ale lui Flint, iar amintirea artistului va fi pastrata de catra trupa.

Prodigy au postat pe Twitter, “Inapoi in studio, facem galagie… piesele Prodigy nou noute o sa rupa, boooom #theprodigy #weliveforthebeats #weliveforever #cantstoptherock”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook