Jim Root [SLIPKNOT] vorbeste despre Tortilla Man

Jim Root [SLIPKNOT] vorbeste despre Tortilla Man

Au trecut deja trei luni de cand cel mai nou membru al trupei SLIPKNOT a fost prezentat fanilor in videoclipul “Unsainted”, iar trupa a facut o treaba extrem de buna in tinerea secreta a identitatii acestuia. Chitaristul Jim Root a mai oferit un indiciu referitor la Tortilla Man — e un “pianist de clasa mondiala.”

“E un personaj, omule. Nu il stiam foarte bine pana sa inceapa sa cante cu noi,” le-a spus Root celor de la The Art And Span Show, admitand ca toata lumea se va prinde intr-un final cine se ascunde in spatele acelei tortilla.El a continuat: “Dar este un muzician al naibii de bun. Tipul e pianist de clasa mondiala, e un percutionist minunat, re scoala de muzica. Nu e pur si simplu un muzician de garaj, care a aparut si a invatat de unul singur. E evident ca avea o abilitate naturala, dar a dus-o la alt nivel si chiar a obtinut o diploma in muzica. ”

Chitaristul mai spune si ca membrul misterios este “nebun,” potrivindu-se perfect energiei profunde si indraznelii ce caracterizeaza restul trupei. “Stateam pur si simplu acolo si cantan si dintr-o data se intampla sa aud o bufnitura langa mine, iar el pur si simplu sarise jos de pe setul lui de tobe. Era, gen, fix langa mine. Si eu sunt, gen, ‘Esti nebun, omule. Genunchii tai o sa cedeze pur si simplu.'”

Intregul interviu este disponibil la finalul articolului.

Tortilla s-a nimerit la momentul potrivit pentru Slipknot, intrucat noul lor album We Are Not Your Kind a debutat pe locul 1 in topuri in Statele Unite, mentinandu-si pozitia de top in clasament si in alte tari.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook