AS I LAY DYING: Filmare profesionala a piesei ‘Confined’ din turneu Europa 2018

AS I LAY DYING: Filmare profesionala a piesei ‘Confined’ din turneu Europa 2018

Materialul video filmat profesional ce arata trupa AS I LAY DYING interpretand piesa “Confined” in cadrul turneului european al trupei din 2018 poate fi vizionat lafinalul articolului.

Cel de-al saptelea album AS I LAY DYING, “Shaped By Fire”, va fi lansat pe 20 septembrie via Nuclear Blast Records. Discul a fost produs de trupa si mixat de Joseph McQueen la Sparrow Sound in Los Angeles, California, in timp ce masterizarea a fost realizata de Ted Jensen la Sterling Sound in Nashville, Tennessee. Singura exceptie este reprezentata de piesa “My Own Grave”, produsa de AS I LAY DYING, co-produsa de Drew Fulk si mixata de Adam “Nolly” Getgood. Artwork-ul a fost creat de Corey Meyers.

Viitorul album AS I LAY DYING va fi primul album lansat de trupa, de la condamnarea artistului Tim Lambesis la 6 ani de inchisoare dupa ce a pledat vinovat ca ar fi platit 1000$ unui politist, ce se dadea drept asasin platit, ca sa ii ucida sotia. Aproximativ 2 ani si jumatate mai tarziu – in decembrie 2016 – a fost elibersat dintr-o insitutie de detentie din California si transverat la Division of Adult Parole Operations.

In iunie 2018, AS I LAY DYING a avut primul concert cu Lambesis in 5 ani si a lansat un nou single, “My Own Grave”Lambesis si-a asumat faradelegile intr-un lung mesaj in care isi cerea scuze pe pagina de Facebook a trupei, dupa ce a fost eliberat.

In noiembrie,AS I LAY DYING a terminat primul turneu in Statele Unite din 5 ani, trupa continuand turneul cu o serie de concerte europene. Inca un single, “Redefined”, a aparut in aprilie.

Intoarcerea AS I LAY DYING a ridicat niste intrebari, in special pentru ca chitaristul Nick Hipa denuntase intr-o postare pe social media din 2014 in mod dizgratios si categoric frontman-ul trupei, ca “un narcisist sociopat cu nevoie mare de reabilitare “.

AS I LAY DYING va porni in turneul “Shaped By Fire” din Statele Unite in toamna. Alaturi de ei vor fi AFTER THE BURIAL si EMMURE.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook