Robert TRUJILLO & Kirk HAMMETT[ METALLICA] – videoclipuri ‘Doodle’ online

Robert TRUJILLO & Kirk HAMMETT[ METALLICA] – videoclipuri ‘Doodle’ online

METALLICA a uploadat cateva videoclipuri in care se pot remarca asa numitele ”mazgaleli” (“doodles”) din cadrul spectacolelor recente ale trupei in Tartu, Estonia; Copenhaga, Danemarca; Hämeenlinna, Finlanda; Trondheim, Norvegia; si Moscova, Rusia. Acestea sunt disponibile la finalul articolului.

“Mazgaleala” este caracteristica distrativa si neobisnuita pe care METALLICA a adaugat-o la spectacolele din ultimele turnee ale trupei: la fiecare oprire, chitaristul Kirk Hammett si bassistul Robert Trujillo au facut cover-uri dupa unii dintre eroii lor din sfera muzicii — frecvent alegand piese de mult timp eliminata din sound-ul metal obisnuit al trupei. “Mazgalelile” apareau exact inainte de solo-ul lui Trujillo de pe “(Anesthesia) Pulling Teeth”. Piesele sunt interpretari minimaliste – doar chitara si bas si uneori Trujillo cantand in fata.

Conform datelor de la Billboard Boxscore, in vara 2019, turneul METALLICA “WorldWired” a strans ”mai mult de 70 de milioane de dolari din numai 13 spectacole. Spectacolul cu incasarile cele mai mari($8,194,075) a avut loc pe 8 iunie in Meath, Irlanda, unde aproximativ 71,122 de fani au participat la concertul desfasurat la locatia iconica, Castelul Slane. Al doilea cel mai mare concert ($6,745,329) a avut loc pe 6 iulie in Berlin, Germania, unde 68,452 fani au umplut Stadionul Olympia, concertul fiind sold out”.

Revista industriei muzicale Pollstar a numit recent METALLICA unul dintre cele mai bine vandute turnee hard rock si metal din statistica periodica “2019 Midyear”, ce a acoperit un interval de sase luni, de pe 22 noiembrie 2018, pana pe 22 mai 2019.

Cele 21 de spectacoleWorldWired ale trupei de pe arenele din zona Americii de Nord , au acumulat un total de 41.7 milioane de dolari pe parcursul perioadei raportate, cu o medie aproximativa de 1.99 de milioane de dolari per spectacol. Cu o prezenta medie de peste 16,000 de oameni, trupe a vandut in jur de 350, 000 de bilete.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook