SLIPKNOT – misterul noului tobosar si album proaspat lansat

SLIPKNOT – misterul noului tobosar si album proaspat lansat

Chitaristul SLIPKNOTJim Root este “surprins” de faptul ca fanii inca nu au reusit sa descopere identitatea celui mai nou memrbu al trupei — the percutionistul poreclit “Tortilla Man.”

Tortilla Man s-a alaturat celor de la SLIPKNOT in urma cu trei luni, cand a aparut pentru prima oara in videoclipul single-ului Unsainted. De atunci, s-a speculat mult pe tema numelui lui, cu unii dintre fanii SLIPKNOT devenint destul de obsedati sa incerce sa descopere identitatea reala a ultimului recrut al trupei.

Intr-un interviu recent cu Rock Sound din UK, Root a spus ca este uimit ca noul membru SLIPKNOT sa ramana anonim pentru asa de mult timp. “Sunt chiar surprins ca nimeni nu a descoperit pana acum cine esti, dar nimeni nu a facut-o. Si in momentul actual si in perioada social media, cu telefoane si camere peste tot, asta e chiar interesant. Am vazut hashtag-uri cu Tortilla Guy  cand ma uitam pe Instagram-ul meu si mi se pare foarte amuzant. E ciudat pentru ca l-am mai intalnit pe tip inainte, stiu cine este, dar el e cumva foarte evaziv, chiar si pe langa noi. Mi s-a intamplat ca oamenii sa imi zica, ‘Nu ne spune cine este. Ne distram incercam sa ne dam seama!’ Asa ca o sa-mi tin gura inchisa despre toata treaba asta si vedem ce se intampla. Probabil cineva se va prinde la un moment dat…”

Celalalt percutionist si membru fondator al trupei SLIPKNOT, Shawn “Clown” Crahan, a refuzat sa dezvaluie identitatea celui de-al noualea membru misterios al trupei intr-un interviu cu revista Kerrang!, spunand ca “nu e treaba nimanui.”

Intr-un interviu cu Zane Lowe pe Beats 1, vocalistul SLIPKNOTCorey Taylor, a spus ca Tortilla Man a castigat respectul trupei si al fanilor. “Se descurca de minune si e un tip super tare. E extrem de bun,” a zis el.

Intrebat cum cineva devine membru oficial al trupei SLIPKNOTTaylor a spus: “In primul rand, trebuie sa porti tortilla pe fata. Si publicul trebuie sa se prinda cine esti. Cu Tortilla Man, e chiar cool. A adus toata energia asta noua tuturor, si e foarte distractiv si sa il privesti.”

Dupa nenumarate discutii si lungi asteptari, “We Are Not Your Kind”, cel de-al saselea album de studio al trupei SLIPKNOT, s-a lansat astazi, putand fi ascultat in intregime la finalul articolului.

Incepand cu corul evocativ de la inceputul piesei “Unsainted“, la cel bogat al “Nero Forte” si melodia bantuitoare din “Spiders” – noul album SLIPKNOT ofera cate ceva de care toti entuziastii metal sa se poate bucura. E heavy, e experimental si e plin de efort emotional.

Si in sfarsit e aici. Enjoy!

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/