Crazy Town, Recycle Bin, Brute Live At Quantic – Galerie Foto

Concert Crazy Town aniverseaza 20 de ani

Miercuri 7 august am fost in club Quantic Bucuresti unde Americanii de la Crazy Town au concertat. Cei mai mulți dintre voi îi recunoațteți după celebra piesă ‘’ Butterfly ‘’, piesă nelipsită din playlistul celor mai reușite petreceri. Crazy Town, trupă înființată în Los Angeles în 1999 au urcat pe scena Quantic, pentru a-și aniversa 20 de ani de existență. Incalzirea au facut-o punkistii de la Recycle Bin si Brute.

Cand a format trupa Recycle Bin, Pokemon, vocalul trupei, a spus:

“Am aparut din cenusa odioasa a muzicii punk romanesti prin fuziunea Pokemonului cu doi dintre membri ex-trupei Buzz ce urau visceral muzica emo ( Bitza si X-u’) si cu anarho punkistul Grim, ce activa la modul senzational in trupa Cobe. Am inceput sa zanganim impreuna din 18 martie 2007, si de atata voie buna si inspiratie Divina s-a nascut albumul ”’STUPIDITY TOUR”’ (…).
Din Septembrie 2007 s-a insinuat in mirobolanta formatie, Levi (Los Pogos), care a apucat cu nadejde si pricepere chitara armonie”.
Primul turneu a avut loc in toamna anului 2007 si a cuprins orase ca: Timisoara, Deta, Cluj, Bistrita, Iasi, Roman, Suceava.
Tot Pokemon spunea:
“(…) Si a venit fatidicul an 2008, iar noi, in calitate de adunatura de bastarzi, am inceput sa lucram la al 2-lea album: ”’POKEMON & THE BASTARDS”’ (finalizat in luna iunie 2008 si cu lansarea in septembrie 2008)”.
O luna mai tarziu incepea al doilea turneu national, de aceasta data in mai multe orase: Arad, Timisoara, Resita, Deva, Deta, Cluj, Bistrita, Lugoj, Zalau, Sibiu, Iasi, Galati.
Toate acestea s-au intamplat pana in seara de Craciun a anului 2008, cand, dupa un extraordinar concert de colinde alaturi de formatia Niste Baieti, Cosmin (Pokemon), vocalul formatiei Recycle Bin, a plecat dintre noi.
A plecat, dar spiritul lui a ramas alaturi de noi. De aceea, formatia Recycle Bin nu se opreste aici.
In 2009, dupa un mini-turneu de revenire care a cuprins orasele Timisoara, Cluj, Sibiu, Galati, Iasi, formatia Recycle Bin s-a apucat sa lucreze la cel de-al 3-lea material discografic, pe care si-au propus sa il lanseze in toamna anului 2010.
Tot in 2009, in luna Septembrie, are loc prima editie a festivalului ”’POKEFEST”’, un festival organizat in memoria fostului vocal, Pokemon.
In vara anului 2010 se produce al 3-lea album Recycle Bin, inregistrarile fiind facute in studioul Tomberon Records, de catre JANIN PASNICIUC. ”’CRONICILE DIN RETARDIA”, caci asa se numeste albumul, exprima, ca si pe cele anterioare, situatii si intamplari de pe meleagurile mioritice. Materialul contine 12 piese.
Recycle Bin nu renunta la ideea de underground si astfel si cel de-al 3-lea album va fi lansat tot independent, sub semnatura proprie “Tomberon Records”.
In Decembrie 2011, dupa un alt concert de colinde, Levi anunta ca este nevoit sa paraseasca Bucurestiul si implicit formatia. Dupa cateva incercari, locul lui Levi este luat de George, care prin 2002-2003 a fost coleg cu Bitza si cu Xu intr-o alta trupa.
In vara lui 2013 Recycle Bin fac o schimbare de componenta si stil cu ajutorul noilor componenti, Sorin (trompeta) si Radu (trombon), inregistrand, un nou material discografic ce a fost lansat la inceputul anului 2014, intitulat IMPARATIA MUSTELOR.
Din 2017 Sorin si Radu nu mai fac parte din componenta formatiei.
In 2018 Grim decide sa plece in Anglia si astfel George a preluat bass-ul iar Levi a inceput o colaborare de la distanta si a reluat postul de chitara armonie.
Recycle Bin a avut onoarea sa apara pe aceeasi scena alaturi de trupe mai mult sau mai putin cunoscute din tara si de peste hotare.
Printre cele mai importante, se numara: LA PLEBE (USA), THE TOASTERS (USA), SICK ON THE BUSS (UK),MOLOTOV COCKTAIL (USA-RO), SILVER SHINE (HU), ANTI-CLOCKWISE (FRA), OTAKE (FRA), DAEMON 340 (UK), DAILY O.D. (FRA),UNDER AUTHORITY OF (BELGIA), BIBI RIBOZO & THE BANDITOS (PL), 3 FEET SMALLER (AU), GUANO APES, ZDOB SI ZDUB

B R U T E is a band based in Bucharest/Romania, consisting of: Danny (guitar/vocals) Bobby (drums) Vincent (guitar) Mike(bass).
B R U T E has a R A W and powerful sound based on alternative and some punk influences that will surely get your mind wandering and body moving.
Starting with a fresh layout, the band’s main goal is making a statement about the issues related to modern society and how this controls individuals by making them give up on their dreams in order to fit in the norms of society.
We are not anarchists, but we are a group of people which realised that each and one of us has a huge potential which will not surface unless there is determination and self trust. That’s why the band lives up to the words: “LIBERUM AETERNUM”
B R U T E!

Iti las aici galeria foto sa vezi ce ai pierdut daca nu ai ajuns.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook