Piesa noua TOOL – Fear Inoculum

Piesa noua TOOL – Fear Inoculum

Piesa-titlu al noului album de studio al trupei TOOL“Fear Inoculum”, poate fi ascultata la finalul articolului. Albumul va aparea pe 30 august via RCA Records, dupa albumul din 2006 “10,000 Days”.

Continuand afinitatea sa pentru depasirea limitelor in ceea ce priveste  ambaajul fizic, trupa castigatoare de premii Grammy a creat o varianta CD deluxe, limited-edition a materialului “Fear Inoculum”. Oferta de colectie, conceputa si regizata de Adam Jones, contine un ecran HD de 4”, reincarcabil, cu material video excluziv, cablu de reincarcare , un difuzor de 2W, o brosura de 36 de pagini si un card de download digital. Pre-comenzile sunt disponibile acum, atat pentru pachetul special, cat si pentru descarcarile in format digital. Curand va urma si o lansare de vinyl.

Colectia de 85 de minute a fost produsa de TOOL, cu Joe Barresi care s-a ocupat de mixaj. Barresi a lucrat cu trupa si la materialul anterior, 10,000 Days.

Steamingul piesei si noua posibilitate de pre-comanda sosesc la scurt timp dupa ce trupa din Los Angeles a făcut câteva materiale anterioare, „Opiate”, „Undertow”, „Ænima”, „Lateralus” și „10.000 de zile”, disponibile pentru prima dată pe platforme digitale de servicii. Lansările au acumulat peste 20 de milioane de vizionari în primele 48 de ore de lansare, precum și o revendicare rapidă a cinci locuri în Top 10 Albume iTunes.

“Mi s-a ridicat o mare greutate de pe suflet. Noi patru suntem a naibii de multa munca,” explica artistul Maynard James Keenan in cadrul emisiunii de luna trecuta “The Joe Rogan Experience” , cand a dezvaluit si titlul noului album. “Totul e un fel de sedinta de comitet, si mereu e totul refuzat.”

Chitaristul Adam Jones de la TOOL  a dezvaluit intr-un interviu Guitar World cu cateva informatii referitoare la “Fear Inoculum” , printre care lungimea uimitoare de 80 de minute, cu niciuna dintre piese conforme cu formatul standard al unei piese de radio. De asemenea, el a spus ca ideea de baza a discului se invarte in jurul numarului 7.

Jones a explicat: “Am facut o poza in care aratam spre numarul 7 in timp ce inregistram, iar o multime din riffurile pe care eu si Justin [Chancellor, bass] le-am facut erau in 7. Nu prea pornesti cu ideea, ‘O sa scriu un riff in 7!’. Fara sa descriu prea mult conceptul, ideea de baza e ca ritmul cu 7 batai tot revenea, iar riffurile in cate 7 tot apareau. Era foarte ciudat! ”

Jones continua: “Dupa a venit Maynard si mi-a spus despre un intreg concept pe care il avea el referitor la numarul 7. Toti eram, gen, ‘Oh Dumnezeule! Asta e prea ciudat!’ Apoi Alex Grey [TOOL album artist] practic a zis acelasi lucru si a creat un concept care sa se dezvaluie treptat prin imagini video video.”

TOOL a cantat recent in cadrul ultimelor show-uri live, doua piese noi, intitulate Descending siInvincible, ambele fiind asteptate sa apara pe “Fear Inoculum”.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/