SLIPKNOT – videoclip oficial SOLWAY FIRTH

SLIPKNOT – videoclip oficial SOLWAY FIRTH

SLIPKNOT a distribuit “Solway Firth”, a doua piesa noua ce va fi lansata pe al saselea mult asteptat LP al trupei, “We Are Not Your Kind”, ce va fi disponibil de pe 9 august, via Roadrunner Records.

“Solway Firth” este disponibil acum online impreuna cu un videoclip oficial[la finalul articolului] regizat de catre M. Shawn Crahan. Creat cu Uproxx si Amazon Prime Video, clipul contine secvente din noua productie originala Amazon intitulata “The Boys” (cu premiera pe 26 iulie) alaturi de material live in cadrul festivalelor recente din Europa ale trupei SLIPKNOT.

“We Are Not Your Kind” a fost si el inregistrat la un studio din Los Angeles impreuna cu Greg Fidelman, care a mixat albumul SLIPKNOT din 2004 Vol. 3: (The Subliminal Verses)” si a carmuit .5: The Gray Chapter.

Chitaristul Jim Root a afirmat despre “We Are Not Your Kind”: “Asta a fost prima data cand a durat asa mult ca sa putem scrie un album, si sa ne dam seama de lucruri impreuna. Una din inspiratiile mele din perioada asta a fost faptul ca toti artistii inregistrau albume full-length, nu doar cantece. In timp ce industria tinde spre single-uri, SLIPKNOT a vrut sa ofere experienta unui album, de la inceput la sfarsit.”

“Zilele astea, arta pe care o facem, vine cu cea mai mare recompensa, pentru ca a durat si cel mai mult timp sa o facem,” adauga percusionistul M. Shawn Crahan. “Aproape patru ani ca sa cream aceasta emotie si temperatura, iar recompensa de acum nu e mai prejos.”

We Are Not Your Kind track listing:

 1. Insert Coin
  02. Unsainted
  03. Birth Of The Cruel
  04. Death Because Of Death
  05. Nero Forte
  06. Critical Darling
  07. Liar’s Funeral
  08. Red Flag
  09. What’s Next
  10. Spiders 
  11. Orphan
  12. My Pain
  13. Not Long For This World
  14. Solway Firth

SLIPKNOT nu a inclus pe cel de-al saselea album piesa “All Out Life”, lansata in octombrie anul trecut.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/