Rob Halford[JUDAS PRIEST] – “Niciodata nu sunt complet multumit”

Rob Halford[JUDAS PRIEST] – “Niciodata nu sunt complet multumit”

Intr-un interviu recent cu  XRAY.FM din Portland, Oregon,  artistul Rob Halford din trupa JUDAS PRIEST a vorbit despre afectiunea care l-a fortat pe el si pe ceilalti membri ai trupei sa anuleze concertul lor de pe data de 5 iunie, de la Broadmoor World Arena din Colorado Springs, Colorado.

“Asta e partea din ceea ce facem noi care ne poate pune uneori la incercare,” a spus Rob. “Era ceva ce plutea prin America, ce in final a ajuns si la mine. Unde era asta? Lasa-ma sa ma gandesc. Cred ca eram in Austin, Texas, cand am inceput sa ma simt rau, si pana am ajuns in St. Louis, era foarte, foarte rau, si s-a dovedit a fi bronsita. Asa ca, pentru prima data in istorie, a trebuit sa anulez un concert in Colorado, lucru pe care l-am detestat – urasc sa anulez concerte. Pentru ca ne iubim fanii atat de mult si stim ca este o dezamagire majora. Dar doctorii mi-au spus ca daca nu iau pauza de care am nevoie, s-ar putea agrava, ceea ce, Doamne fereste, chiar s-a intamplat, pentru ca am stat intins pe spate in pat timp de 4 zile in Denver, umplandu-mi circulatia cu orice antibiotic si orice fel de tratament existent.  Inca nu m-am vindecat complet. Vocea mea e intr-o forma decenta. Nu e niciodata atat de buna pe cat as vrea eu sa fie, pentru ca sunt un perfectionist. Niciodata nu sunt complet multumit cu prestatia mea – asta e pur si simplu felul in care sunt eu. Daca iau o nota gresit, ma enerveaza. Dar sunt fericit, man — sunt sanatos, trupa e sanatoasa.”

JUDAS PRIEST a terminat pe 29 iunie la Hard Rock Hotel in Las Vegas, Nevada, turneul din America de nord in care a concertat in 32 de locatii alaturi de URIAH HEEP.

Formula actuala in care PRIEST pleaca in turnee consta din Halford, chitaristii Andy Sneap si Richie Faulkner, tobosarul Scott Travis si basistul Ian Hill.

In martie, Halford a fost intrebat de  May The Rock Be din Australia care este secretul sa isi mentina vocea in forma. Raspunsul lui a fost: “Daca as sti, as fi, gen ,’E un dolar! Ia o grua in fiecare seara.’ Nu stiu care este; chiar nu stiu ce este. Cred ca una dintre deciziile care chiar mi-au schimbat viata a fost atunci cand m-am decis sa ma las de baut si de droguri acum 33 de ani, pentru ca a fi vocal e un act fizic. Trebuie sa te odihnesti si sa ai toate componentele potrivite acolo unde trebuie pentru a putea sa canti fie in studio, dar mai ales in deplasare. Si munca din deplasare este dificila, la fel ca si calatoria in sine. Observi ca atunci cand mergi in vacanta, iei un avion si esti plecat o saptamana si te intorci acasa si zici ’Nu pot sa fac asta din nou. Am nevoie de un an sa ma recuperez’. Imagineaza-ti ca ai face asta aproape in fiecare zi din viata ta pentru aproximativ 50 de ani. Trebuie sa te aclimatizezi si sa faci modificarile necesare pentru prestatia ta fizica in voce. Este tehnica mai presus de orice altceva.”

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/