KORN despre titlul noului album

KORN despre titlul noului album

Frontman-ul KORNJonathan Davis, a explicat titlul celui de-al treisprezecelea albubm de studio al trupei, “The Nothing”.

Urmand sa fie lansat pe 13 septembrie, continuarea albumului din 2016 –  “The Serenity Of Suffering” – este o reactie la intunericul din viata artistului din ultimul an.

“Ma chinuiam cu chestia care ma urmareste – care e mereu cu mine” a spus el celor de la Kerrang! . “Am incercat sa ii dau un nume si pur si simplu s-a potrivit. Stiu ca era din  The NeverEnding Story — ’’The Nothing’ venea ca sa distruga taramul de poveste cu Atreyu. Iubesc filmul ala, dar totul era undeva pe la mijloc.”

Davis, a carui sotie Deven a murit in luna august a anului trecut, a continuat: “’The Nothing’ nu e neaparat ceva rau rau – e o combinatie, si la mine este vorba numai despre echilibru. Prin casa am cruci cu Isus peste tot si [statuete] cu Bafomet peste tot – sunt in mijloc; sunt Elvetia.”

“Mereu am crezut ca sunt doua lucruri in univers de care sunt absolut sigur – exista un pozitiv si un negativ. Eu tind sa fiu intrigat mai mult de partea intunecata – am colecat o multime de lucruri dark, am vazut niste chestii absolut nebunesti – dar atunci cand s-a intamplat toata treaba cu Deven si cu fiul meu, parea ca si cum fortele care erau ma opreau din a face materialul.”

“Stiu ca par absolut dement cand vorbesc despre asta, dar toate lucrurile se intamplatu unul dupa altul – microfoamele imi cedau, lucrurile de la studio se stricau, lucruri se intamplau acasa… Orice era, ma oprea din a imi face munca. Mereu a fost asa cu mine. ”

Davis a spus Kerrang! ca “The Nothing” este  “un material de care sunt foarte, foarte, foarte mandru. Am muncit din greu la el. Toata trupa a muncit din greu la el si au facut o treaba foarte buna. E un album foarte dark.”

KORN si ALICE IN CHAINS vor porni impreuna in turneu prin America de Nord in aceasta vara, incepand cu 18 iulie in Del Valle, Texas si trecand prin aproximativ 30 de orase pana la finalul turneului din Mountain View, California de pe 4 septembrie.

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/