Concert Byron in Gradina Cetatii Rasnov

Concert Byron

La 5 ani de la prima lor apariție la Festivalul de Film și Istorii Râșnov, băieții de la byron vor reveni în Grădina Cetății pentru a cânta în deschiderea celui de-al 11-lea FFIR!

Înființată în 2006 și având deja la activ 6 albume de studio, 3 DVD-uri și coloana sonoră originală a unui serial HBO România, byron cântă rock cu felurite influențe. Trupa este onorată să concerteze atât pe scene mari de festival, în fața a mii de spectatori, cât și wireless, neamplificat, pentru o mână de oameni.

Citeste si: SLASH despre material nou GUNS N’ ROSES

De pildă, Dan Byron și colegii săi au găsit că e o provocare de neratat să filmeze un concert în Salina Turda (la 100 de metri adâncime). În decembrie 2014, byron a susținut, alături de o fanfară militară și de un cor de elevi, concertul „Electric Marching Band”, a cărui înregistrare pe DVD a fost lansată printr-un turneu de proiecții în cinematografe.

Anul 2017 a fost cel în care 4 dintre membrii trupei (Dan Byron, Sergiu Mitrofon, Dan Georgescu, Laszlo Demter) plus sunetistul Vladimir Ivanov și-au înregistrat propriul album de studio, cele cinci materiale fiind reunite în proiectul comun „Solo Together”.
Concertul de la Râșnov va include single-urile “Anima” (compusă în ianuarie 2018 în song-writing session-ul avut la Transylvania Guesthouses în Cincșor, jud. Brașov) și „Continuum”, înregistrată alături de Lucia în toamna anului trecut, ca și hit-ul acestui an, „Nouă”.

Componență
• Dan Byron: voce, chitară, flaut
• 6fingers: clape, chitară, voce
• Dan Georgescu: chitară
• Laszlo Demeter: bass
• Ovidiu Cristian: tobe

Intrare: 25 RON
Biletele online: https://eventbook.ro/bilete-festivalul-de-film-si-istorii-rasnov-2019-byron

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO=> https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente