Bush a lansat soundtrack-ul pentru filmul John Wick: Chapter 3 – Parabellum

Music News – Bush

Gavin Rossdale de la Bush a mentionat recent ca trupa lucreaza cu chitaristul Marilyn Manson si compozitorul Tyler Bates la un album “heavy” si se pare ca parteneriatul lor a ajuns la un produs finit. Cei de la Bush au creat soundtrackul filmului John Wick: Chapter 3 Parabellum ce a aparut zilele acestea pe marile ecrane.
Bates este legatura dintre Bush si filmul in care interpreteaza Keanu Reeves.

Bullet Holles este unul din cele 4 trackuri care le-am scris cu Gavin Rossdale pentru viitorul album Bush.” a declarat Bates. “In acel moment lucram la coloana sonora pentru film iar in momentul in care Gavin a compus refrenul mi-am dat seama ca acest single va fi perfect pentru film. Am trimis piesa catre regizorul Chad Stahelski iar el a fost incantat. Suntem foarte entuziasmati ca aceasta piesa face parte a filmului John Wick

Clipul pentru single-ul “Bullet Holles” combina imagini din filmul John Wick cu imagini in care trupa Bush interpreteaza melodia. Aceasta melodie se regaseste la finalul filmului. Pana una alta va las cu acest clip si te voi tine la curent cu cele mai noi stiri despre Bush si noul lor album.

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock music cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets OnlineAcceseaza link-ul => Bilete-Evenimente