Metallica a lanseaza un countdown misterios

Music News – Metallica

Metallica a lansat un nou “countdown clock” care o sa expire pe 10 octombrie la ora 12:00. Cronometrul teaser a fost postat pe MetallicaXX.com dar nu o aparaut mai multe detalii cu privirela despre c ear putea fi vorba. Desigur  “XX” din url-ul site-ului ii va conduce pe uni sa concluzioneze ca are de-a face cu o a 20-a aniversare. Dar grupul a aniversat deja 20 de ani de la albumul live S&M care a unit trupa Metallica cu o orchestra simfonica in San Francisco.


Doua reprezentatii live ale concertului S&M2 au fost surprinse si vor ajunge in 30000 de cinematografe  din intreaga lume pe data de 9 octombrie, deci nu este vorba despre asta desi aceasta pare a fi concluzia predominant pe care fanii o cumenteaza cu patos in tweet-ul trupei.

La sfarsitul luni septembrie metallica si-a uimit fanii lansand o declarative conform careia James Hetfield s-a rentors la reabilitare pentru a trata varii dependente. La inceputul anilor 2000 Hetfield s-a luptat cu abuzul de alcool, probleme de furies si multe altele.
lensa.ro
Vezi mai multe aici: Metallica amana turneul din Australia si Noua Zeelanda dupa ce James Hetfield se reinterneaza la dezintoxicare

O data cu intoarcerea s-a la reabilitare Metallica a anulat turneul in Australia si Noua Zeeland ace erau programate in anul 2019.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook