Dave Grohl a izbucnit in lacrimi la auditia coverului “Lithium” facut de catre Weezer

Music News – Dave Grohl – Foo Fighters – Nirvana – Weezer

Dave Grohl de la Foo Fighters a izbucnit in lacrimi dupa ce a luat parte la un concert cu trupa Weezer in deschidere. Asta nu pentru ca frontman-ul a devenit un nostalgic al piesei “The Sweater Song”, ci pentru ca Rivers Cuomo and co. au facut un foarte frumos cover dupa deja clasicul hit “Lithium” de la Nirvana.

Cei de la Wezzer au sustinut un show pe scena principala la festivalul Rock in Rio din Brazilia chiar in deschiderea celor de la Foo Fighters. Aprope de sfarsitul spectacolului lor Cuomo le=a spus publicului: “Vom face un cover de la vechea trupa a lui Dave Grohl pentru a va lega mai bine de urmatoarea trupa. Apoi au intrat brusc in crunch hit-ul Nirvana.”

Clopotul de sticla SYLVIA PLATH - Contemporary-Establishment
Clopotul de sticla SYLVIA PLATH

Cand Foo Fighters au urcat pe scena mai tarziu in aceeasi seara, Grohl le-a multumit celor de la Weezer cantandu-le piesa “Big Me“. “In aceasta seara le voi dedica celor de la Weezer piesa asta, cantand acordurile in acelasi timp. Eram in backstage cand i-am auzit pe baieti cantand Lithium. Trebuie sa recunosc, am plans putin. Am facut-o. Imi este dor sa cant acea melodie. Im este dor de ea si sunt foarte fericit ca ii aud pe cei de la Weezer cantand-o din nou. Asa ca urmatoarea piesa este dedicata celor de la Weezer.”
In timpul aceluiasi setlist Grohl a mai recunoscut ca cei de la Foo fighters pregatesc ceva nou.””Mergem acasa saptamana viitoare si ne apucam de un nou album Foo Fighters

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook