Omul cu Sobolani Silent Concert Live at Jái Bistrot Bucuresti – Galerie Foto

Foto Concert – Omul cu Sobolani

Joi 12 septembrie am fost in gradina Jái Bistrot Bucuresti unde baietii de la Omul cu Sobolani au sustinut unul din concertele din seria Silent, plin de energie pozitiva si voie buna. S-a lasat cu cu zambete, rasete, glume, poante si distractie cat cuprinde. Iti las aici galeria foto sa vezi cam ce ai pierdut daca nu ai reusit sa ajungi.

#OCS, prescurtarea de la Omul cu Șobolani – inspirat din titlul cărții lui Freud – este numele trupei formate din Dan Amariei (vocal), Nicolae Aramă (chitară), Mihnea Dobrotă (tobe) și Radu Andrei (bas), care a luat naștere în Constanța (România), în urmă cu șaisprezece ani.
De atunci, aceștia au ajuns departe: au cucerit scena alternativă românească, au scos opt albume, au filmat peste treizeci de videoclipuri, au susținut sute de concerte și sunt la a treia generație de fani. În prezent, OCS este cea mai bine cotată formație de rock alternativ din România. Stilul lor muzical constă în principal din influențe grunge, rock alternativ și pop rock, îmbinate într-un stil propriu.
O formație de rock alternativ genuină, despre care se poate spune că are ceva unic în sunet și compoziție.
Aflați mai multe despre ei la www.omulcusobolani.ro

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook