Vocalul RAMMSTEIN lanseaza piesa Lindemann noua, anunta album nou

Vocalul RAMMSTEIN lanseaza piesa Lindemann noua, anunta album nou

Lindemann, proiectul de colaborare dintre vocalistul Rammstein, Till Lindemann  si Peter Tagtren, frontman-ul de la  Hypocrisy si Pain, a lansat primul single de la materialul Skills in Pills din 2015. Videoclipul pentru noua piesa “Steh Auf” poate fi urmarit la finalul articolului.

Piesa provine de pe cel de-al doilea material al duo-ului, intitulat F & M, ce va fi lansat pe 22 noiembrie pe Vertigo. Albumul de debut cuprindea versuri scrise si cantate complet in engleza, un lucru nou pentru Till Lindemann, care pana la momentul respectiv, inclusese doar mici fragmente in limba engleza in muzica predominant in limba germana a consacratei trupe Rammstein. Astfel, “Steh Auf” vine ca o intoarcere la limba sa materna, germana.

Steh Auf” se indeparteaza un pic de stilul ciudatel ce se remarca pe piesele de pe primul album precum “Fish On” si “Praise Abort,” adoptand in schimb un stil mult mai serios si mai dark, ce are la baza sunetul puternic de chitara, strofe discrete si vocea agresiva a lui Till pe parcursul refrenului. Melodiile sintetizate continua sa ne ofere un pic din atmosfera de petrecere ce definea Skills in Pills insa vom obtine o imagine mai clara referitor la ceea ce ne asteapta, atunci cand mai multe piese vor fi disponibile.

La sfarsitul lunii august, Tagtgren a anuntat ca al doilea Lindemann era finalizat, fiind insa nesigur daca albumul va urma sa fie lansat la finalul lui 2019 sau la inceputul anului 2020. Indiferent care ar fi situatia, fara indoiala sunt vesti bune pentru fanii lui Till, care in primavara aceasta s-au putut bucura deja de primul album Rammstein din ultimii zece ani.

F&M – track listing:

 1. “Steh Auf”
 2. “Ich Weiß Es Nicht”
 3. “Allesfresser”
 4. “Blut”
 5. “Knebel”
 6. “Frau & Mann”
 7. “Ach So Gern”
 8. “Schlaf Ein”
 9. “Gummi”
 10. “Platz Eins”
 11. “Wer Weiß Das Schon”

Bonus tracks:

 1. “Mathematik” (original version)
 2. “Ach So Gern” (pain version)

Citeste si :

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook