Green Day – piesa noua, in curand si album nou

Green Day – piesa noua, in curand si album nou

Au trecut deja trei ani de la lansarea Revolution Radio, asa ca era evident vremea pentru norocosul album nr. 13. Noul album Green Day, intitulat Father of All Motherfuckers, va fi primul dintr-o noua decada, urmand sa apara pe data de 7 februarie, via Warner. Fanii pot asculta piesa ce da numele albumului, la finalul articolului.

“Father of All Motherfuckers” marcheaza o adevarata schimbare de directie pentru Green Day, cu Billie Joe Armstrong cantand numai pe falsetto, peste un instrumental cu un tempo rapid ce ne duc cu gandul la perioada de glorie a rockului clasic.

“Are un unicorn pe coperta,” exclama Armstrong atunci cand Zane Lowe il intreaba despre piesa. “E un curcubeu, luminos. Are un corn si ochi amuzanti. Da, am facut un album nou si suntem foarte entuziasmati, are doar 26 de minute, asa ca e cel mai scurt material pe care l-am facut, cred ca de la Dookie sau Insomniac.”

“Rock’n’roll-ul a devenit uneori asa de imblanzit pentru ca oamenii, o multime de trupe rock, incearca mereu sa arate bine pentru piesa vesela a anului sau ceva, totul devine cumva mai delicat si plangacios, iar eu cred ca muzica rock ar trebui sa te faca sa te simti rau.”

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Intra in comunitatea sustinatorilor de arta contemporana printr-un Like paginii de Facebook