Flea [RHCP] – lansare autobiografie “Acid For The Children”

Flea [RHCP] – lansare autobiografie “Acid For The Children”

Basistul RED HOT CHILI PEPPERSFlea, isi va lansa cartea biografica Acid For The Children, pe 5 noiembrie via Grand Central Publishing[precomanda aici]. Cu o prefata scrisa de Patti Smith, cartea de 400 de pagini, ce trebuia initial sa fie lansata anul trecut, “duce cititorii intr-un turneu profund personal si revelator al anilor formativi [ai lui Flea], trecand de la Australia la suburbiile New York City si, in final, Los Angeles,” conform sinopsisului oficial al memoriilor. “Prin intermediul anectodelor extrem de amuzante, a meditatiilor poetice si a ocazionalelor momente de fantezie, Flea relateaza cu mare abilitate experientele ce l-au format pe el ca artist, muzician, si tanar barbat.

Tot in sinospsis, se adauga: “Proza lui visatoare, influentata de jazz, readuce Los Angeles-ul anilor ’70 si ’80 la viata aventuroasa, glorioasa, inclusiv potentialul pentru distractie, pericol, haos, sau inspiratie ce pandea pe dupa orice colt. Aici este locul in care tanarul Flea, incercand sa scape de un camin agitat, si-a gasit familia intr-o comunitate de muzicieni, artisti si toxicomani ce traiau la limita. Si-a petrecut mare parte a timpului petrecnd sau comitand mici infractiuni. Dar muzica a fost lucrul unde a gasit un sens mai important, un loc in care sa isi canalizeze frustrarile, singuratatea, si iubirea. Asta l-a lasat deschis momentului ce i-a schimbat viata, atunci cand el si cei mai buni prieteni ai lui, frati de suflet, si ‚camarazi de prostii’, s-au decis ca isi creeze propria trupa, care a devenit cunoscuta ca RED HOT CHILI PEPPERS.”

Pentru Flea, care s-a descris ca un “tocilar al literaturii,” faptul ca si-a scris autobiografia a fost un lucru de valoare — promitand mult mai mult decat barfe obscene, drame din cadrul trupei si orgiile alimentate de droguri si sex ce pot fi gasite in toate cartile din sfera biografiilor rock.

“Iubesc literatura profund,” a spus Flea atunci cand memoriile sale au fost pentru prima data anuntate.”Vad cartile ca pe ceva sacru, iar cand o sa imi scriu povestea, o sa fac tot ce pot ca sa onorez forma ce a jucat un rol atat de important in modelarea a cine sunt eu.”

Kiedis, coleg de trupa al lui Flea, si-a lansat propria biografie, Scar Tissue, in 2004.

RED HOT CHILI PEPPERS a lansat cel mai recent album, The Getaway, in 2016.

Support Project = > Contemporary-Establishment

VIDEO PHOTO PACKS = > https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Enter the community of contemporary art supporters by a Like Facebook page