Jonathan Davis[KORN] si piesele care ‘nu prea i-au placut’ de pe “The Serenity Of Suffering”

Jonathan Davis[KORN] si piesele care ‘nu prea i-au placut’ de pe “The Serenity Of Suffering”

Brian “Head” Welch, chitaristul trupei KORN si vocalul Jonathan Davis au vorbit in cadrul “Trunk Nation” de pe SiriusXM despre crearea noului album al trupei, The Nothing. Urmand sa fie lansat pe 13 septemrbie via Roadrunner/Elektra, albumul a fost produs de Nick Raskulinecz, la fel ca si albumul anterior din 2016  The Serenity Of Suffering”.

Rugat sa descrie procesul scrierii pieselor pentru The Nothing, Welch a spus: ” Cred ca pentru mine, Ray [Luzier, tobe] si Munky [James Shaffer, chitara] si producator, totul se rezuma pur si simplu la faptul ca ne strangem si incepem sa cantam. Fieldy [Reginald Arvizu], basistul, vine in general cand poate; are cinci copii. De ultimul album[The Serenity of Suffering] am fost foarte mandru si ne-a placut tuturor, dar cred ca erau unele piese care lui [Jonathan] nu prea i-au placut. Iar noi chiar voiam ca lui sa ii placa ce am facut. Si el se simte prost acolo, pentru ca vrea sa ii placa, dar pur si simplu nu poate sa ii placa chiar tot. Asa ca noi ii tot trimiteam piese si el era ceva, gen, ‘yay’ sau ‘nay,’ sau pur si simplu ne dadea sfaturi: ‘De ce nu faceti asta?’ ‘Incercati asta.’ Iar noi ii trimiteam cate un mesaj, ‘Ce ar trebui sa facem azi?’ Si el era, gen, ‘PANTERA. Doar ganditi-o mai heavy. PANTERA. Faceti ceva in stilul ala.’ Asa ca ii trimiteam dupa o piesa si el era, gen, ‘Awesome.'”

Davis a adaugat: “Iubesc ceea ce facem. Iubesc asta. Si ei imi trimiteau chestii, si daca le simt si prind ceva si aud o melodie instant, atunci mergem mai deprte cu ea… Ultima, eram pur si simplu, gen, ‘Okay…’ Ma simteam prost, pentru ca au investit atata timp si suflet in ea, nu o sa fiu eu tipul ala care zice, ‘Nu. Nu o sa cant asta.’ Pur si simplu o sa fac orice pot ca sa imi vina cea mai buna idee. Dar de data asta, cu noul album, fiecare piesa a fost incredibila.”

Davis, a carui sotie Deven a murit in august 2018, a spus revistei Kerrang! ca The Nothing reflecta evenimentele din viata sa, explicand ca: “E practic felul meu de a ma descurca cu tot ce mi s-a intamplat anul trecut. Foarte emotional pentru mine, dar e ceea ce este. De-abia astept ca oamenii sa il asculte. Am petrecut o multime de timp de data asta ca sa fac ce voiam.”

Desi s-a abtinut de la a numi The Nothing un album conceptual, Davis a spus ca munca la album a fost in acelasi timp dificila si terapeutica: “A fost ca naiba. Nu o sa zic a nu a fost asa. Era pur si simplu foarte greu. Dar asta e felul in care mi-am rezolvat mereu toate problemele – pur si simplu ma aruncam trup si suflet in arta mea.”

KORN a pornit pe 18 iulie impreuna cu ALICE IN CHAINS intr-un turneu in America de Nord, ce va bifa aproape 30 de orase, urmand sa se finalizeze pe 4 septembrie.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/