Tommy Lee vs. Donald Trump

Tommy Lee vs. Donald Trump

Tommy Lee l-a blestemat inca o data pe presedintele american Donald Trump, spunand ca fosta gazda a spectacolului reality “The Apprentice” de pe canalul  NBC este ”infricosator de deziluzionala”.

Membrul MÖTLEY CRÜE a facut aceste comentarii pe 24 iulie aparent ca raspuns la Trump declarandu-se razbunat de aparitia congresionala de miercurea anterioara  a fostului consilier special Robert Mueller.

“Asta a fost o zi devastatoare pentru Democrati,” Trump a spus reporterilor in afara Casei Albe. ” Democratii nu aveau nimic, iar acum au mai putin decat nimic. ”

La scurt timp dupa, Lee a postat pe Twitter: “Trump e infricosator de deziluzional…. sediul negarii!!!”

Tommy l-a criticat pe Trump de mai multe ori in trecut, inclusiv in decembrie cand s-a referit la cel de-al 45-lea presedinte al Statelor Unite ca “tampit (asshole)” si i-a etichetat pe suporterii lui ca “prosti(dumbasses).” Cu un an in urma, il numise pe presedinte “un idiot nenorocit( fucking idiot)” si pe oamenii care il votasera “cretini (dickheads).”

Dupa ce Trump a fost ales presedinte in noiembrie 2016, Lee si-a exprimat neincrederea pe Twitter, scriind: “Ce naiba se intampla?”

In Noiembrie, Tommy l-a condamnat pe Trump pentru faptul ca a invinuit prostul management al padurilor, ca fiind raspunzator pentru recentele incendii de vegetatie din California. “Ai putea sa fi mai insensibil de atat, tu imbecil nenorocit? ” a postat Lee pe Twitter.

Lee a admis intr-un interviu din 2008 cu CNN faptul ca nu era un pasionat de politica si ca rareori se uita la televizor sau asculta stirile. El a spus “Omule, sincer sa fiu, eu ascult doar muzica”.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/