Five Finger Death Punch video – preview album nou

Five Finger Death Punch video – preview album nou

Five Finger Death Punch au lucrat in studio la noul lor album, documentand munca lor, cat si progresul materialului, prin intermediul videoclipurilor. Ín cea mai recenta filmare(la sfarsitul articolului), grupul ofera un preview al pieselor scrise pana acum.

Prima farama dintr-o noua piesa pe care o auzim este o balada, tandra si usor acustica la inceput, pana cand distorsial apare si ii ofera forta. Pe partea mai heavy, Five Finger Death Punch impartasesc ceea ce una ca unul dintre cele mai ’pedepsitoare’ piese de la debutul The Way of the Fist in 2007.

Si ce parere aveti despre Zoltan Bathory? Clipul ofera numai cateva secunde, insa este suficient pentru a obtine o mica doza de adrenalina.

Trupa nu are un program oficial in ceea ce priveste lansarea continuarii albumului de anul trecut, Got Your Six, desi artistul Ivan Moody a declarat ca spera ca albumul va fi gata la inceputul anului 2020.

Ce mai ramane din anul 2019 se anunta a fi o perioada foarte ocupata Five Finger Death Punch, cu un turneu in America de Nord ce incepe pe 1 noiembrie, impreuna cu  Three Days GraceBad Wolves si Fire From the Gods.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/