KXM lanseaza videoclip pentru piesa “War of Words”

KXM lanseaza videoclip pentru piesa “War of Words”

“War Of Words”, noul videoclip al trupei KXM, formata din basistul/vocalistul Doug “dUg” Pinnick (KING’S X), chitaristul George Lynch (LYNCH MOBDOKKEN) si tobosarul Ray Luzier (KORN), poate fi vazut in intregime la finalul articolului. Clipul energizant ii infatiseaza pe membrii trupei contempland intr-un mod artistic consecintele cuvintelor noastre în climatul de astăzi, în mijlocul unei performanțe muzicale feroce. Videoclipul a fost filmat de Sebastien Paquet, si editat si regizat de Jamie Brown pentru Smoking Gun Productions Inc.

“War Of Words” este preluat de pe al treilea album KXM“Circle Of Dolls”, ce va fi lansat pe 13 septembrie via Rat Pak Records in SUA si Frontiers Music Srl in Europa. Discul a fost inregistrat la Steakhouse Studio in North Hollywood, California cu co-producatorul/inginerul Chris Collier, care a coordonat si primele doua materiale ale grupului.

“Circle Of Dolls” poate fi precomandat la momentul actual via web site-ul Rat Pak  in diferite pachete, inclusiv vinyl decorat cu stropi turcoaz si negru, casete si pachete cu CD-uri cu autograf.

Luzier a comentat: “E o anumita energie care se manifesta in studio foarte rapid atunci cand eu, George si Doug ne intalnim si cantam. Asta este al treilea material al nostru, si a fost inregistrat in aceeasi formula ca si primele doua albume – fara idei pre-scrise; pur si simplu inventam groove-uri total noi si riff-uri si nu ne gandeam prea mult la nimic. Cu siguranta nu ne-am repetat, dar stii cu siguranta cine e atunci cand asculti. Toate cele trei albume sau caracterul lor unic.”

Lynch explica: “E mai bun decat primele doua albume. E nebunesc. Magia e acolo, chimia e acolo, iar nou doar stam aici si ne batem pe spate, spunandu-ne unul altuia ce genii suntem.”

Pinnick adauga: “Sper ca toata lumea se bucura ascultandu-l, la fel de mult pe cat ne-am simtit noi bine inregistrandu-l.”

De la riff-ul contagios de la piesa de inceput “War Of Words” pana la finalul albumului cu piesa “The Border”KXM a creat inca odata ceva cu adevarat special si diferit din punct de vedere muzical. Piese precum “Lightning”, “Big As The Sun” si “Cold Sweats” suna complet diferit una fata de alta, purtand ascultatorul intr-o clatorie muzicala. “Circle Of Dolls” este un album mai dark din punct de vedere tematic fata de primele doua albume KXM si contribuie la sound-ul rock deja stabilit al trupei cu versuri care te pun pe ganduri, riff-uri de chitara catchy si sunete tari ca piatra.

“Circle Of Dolls” track listing:

01. War Of Words
02. Mind Swamp
03. Circle Of Dolls
04. Lightning
05. Time Flies
06. Twice
07. Big As The Sun
08. Vessel Of Destruction
09. A Day Without Me
10. Wide Awake
11. Shadow Lover
12. Cold Sweats
13. The Border
14. War Of Words (Radio Edit) (bonus track doar pe CD si pe versiunile download)

KXM — care deriva din initialele proiectelor in care membrii trupei sunt implicati (K –KORN, X – KING’S X si M – LYNCH MOB) — a lansat primul album autointitulat in 2014. Continuarea cu 13 piese, “Scatterbrain”, a aparut in martie 2017.

Sustine proiectul => Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/