Godsmack onoreaza fanii lansand clipul pentru single-ul “Under Your Scars”

Music News – Godsmack

Pe albumul When Legends Rise, trupa Godsmack a incercat cateva lucruri noi inclusib filmarea unui clip pentru o balada. “Under your scars” este o melodie puternica in care au subliniat relatia simbiotica cu fanii lor.

“Under the scars a devenit un cantec foarte important pentru mine de multe motive” a declarat Sully Erna.”Este prima oara cand Godsmack a decis sa puna pe album un asemenea tip de balada ceea ce este o miscare destul de “ballsy” pentru noi. Sunt foarte fericit pentru ca fanii au imbratisat aceasta balada. Semnificatia acestui cantec este foarte puternica pentru noi.”

Te poate interesa si: Enter Shikari & For The Wicked Live in Quantic Bucuresti – Galerie Foto

Apreciid tot ceea ce fanii Godsmack au dat inapoi Erna a continuat:
“Imi aminteste de faptul ca pur si simplu daca iti asumi toti laurii fara a accepta faptul ca in spatele succesului tau stau de fapt oamenii care vin la concerte, este total gresit si fara sens.”

Fanii ar putea fi surprinsi ca inspiratia din spatele acestei piese este starul pop Lady Gaga, care a redefinit standardele relatiei fani-artist: “Cu cel mai mare respect pot spune ca acest cantec a fost creat dupa ce am petrecut un timpcu cineva pe care o consider un prieten drag si anume Stephanie Germanotta, cunoscuta cel mai bine ca Lady Gaga” spune Erna.

“Toate acestea ne-au determinat sa creem “The Scars Foundation”, organizatia noastra non-profit prin care ajutam persoanele care se lupta cu depresia, dependente, “bullying”, prevenirea suicidului etc.” spune Erna

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/