GHOST – lyric video provocativ pentru “Faith”

GHOST – lyric video provocativ pentru “Faith”

Trupa suedeza GHOST a ajuns pentru a treia oara la rand in Top 10 single cu albumul nominalizat la Grammy,Prequelle, piesa “Faith” ocupand locul 10 in aceasta saptamana la Active Rock Radio. Faith se alatura primelor doua single-uri de pe acelasi album, Rats si Dance Macabre, ambele ajungand sa ocupe locul 1 in clasament, cu “Rats” situandu-se pe locul 1 pentru o perioada record de 8 saptamani consecutive. Arunca un ochi mai jos si vezi noul lyric video, proaspat lansat si foarte provocativ, al piesei  Faith.

Pe 21 iunie, luandu-si o seara libera de la turneul european WorldWiredal trupei METALLICATobias Forge de la GHOST a participat impreuna cu Lars Ulrich si Robert Trujillo in Londra la premiile Kerrang! Music Awards 2019, unde Prequelle a  plecat acasa cu premiul “Best Album” din 2018. GHOST s-a  realaturat trupei METALLICA pentru WorldWired sambata trecuta(6 iulie) pentru un nou spectacol la Olympiastadion in Berlin.

Turneul GHOST din America de Nord, intitulat “Ultimate Tour Named Death” , va incepe pe 13 septembrie in Bakersfield, California si va contine o productie dramatica extensiva, o scena incredibila, ce se aseamana unei catedrale medicevale cu un fundal de vitralii iluminate. Pe langa costumele somptuoase, efectele speciale si un spectacol de lumini special facute pentru arene, fanii vor avea parte de cele mai indragite piese ale trupei GHOST.

Forge a confimart recent celor de la Overdrive Irlanda ca planuieste sa reintre in studio la inceputul lui 2020 pentru a incepe lucrul la continuarea Prequelle.

Prequelle a debutat in iunie 2018 pe locul 3 in clasamentul Billboard 200.

Sustine Contemporary-Establishment

 

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/