Mike Shinoda[LINKIN PARK] – teaser video “World’s on fire”

Mike Shinoda[LINKIN PARK] – teaser video “World’s on fire”

Sambata, 6 iulie, Mike Shinoda de la LINKIN PARK a dezvaluit un preview al noului sau videoclip  “World’s On Fire” la panoul brandului Crunchyroll de la Anime Expo din Los Angeles. Mike a urcat pe scena impreuna cu Adam Sheehan, director de evenimente, si Victoria Holden, producator creatie si brand manager, la Crunchyroll. Impreun care si hit-ul trupei LINKIN PARK, “In The End”, care a fost folosit frecvent in diferite video-uri tip anime facute de fani. Mike a explicat si cum propriul sau interes pentru anime-uri i-a conturat sursa de inspiratie pentru “World’s On Fire”.

Shinoda a spus: ”Muzica mea si anime-ul au un lung istoric de drumuri care s-au tot intersectat, pornind de la video-uri editate de fani pe muzica LINKIN PARK, la videoclipul nostru original pentru  ‘Breaking The Habit’. Acest nou clip World’s On Fire este un material de inalta calitate care are ca punct central o protagonista ce invata sa isi controleze puterea sa unica.”

Videoclipul piesei  “World’s On Fire” va fi lansat in intregime in aceasta vara. Piesa provine de pe albumul solo al lui Mike, numit “Post Traumatic, care a fost lansat anul trecut. O parte din material a fost inspirata de moartea artistului Chester Bennington de la LINKIN PARK de acum aproximativ doi ani . Acesta a fost gasit mort in locuinta sa din zona Los Angeles  pe 20 iulie 2017, dupa ce s-a spanzurat. LINKIN PARK a avut un concert tribut pentru  Bennington in octombrie 2017 in Los Angeles, dar nu a anuntat planuri noi de inregistrare sau de plecat in turnee.

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/