Sir Blues Vali Racila & Ada Milea – FESTIVALUL DE FILM ȘI ISTORII RÂȘNOV #11

FESTIVALUL DE FILM ȘI ISTORII RÂȘNOV #11

Grădina Cetății Râșnov, Rasnov Monday, 22 July 2019 / 20:00 10.00 lei

Bilete online: https://eventbook.ro/music/bilete-festivalul-de-film-si-istorii-rasnov-2019-sir-blues-vali-racila-ada-milea

La început, a fost volumul „Cartea Alcool” al poetului Ion Mureșan. Apoi, a fost dorința lui Sir Blues Vali Răcilă și a Adei Milea de a transforma poemele într-un spectacol-concert. Așa s-a născut Experiment de Blues cu Alcool, concertul pe care Festivalul de Film și Istorii Râșnov are plăcerea să-l găzduiască în seara de luni, 22 iulie, a celei de-a 11-a sale ediții.

În cuvintele protagoniștilor, „Experiment de blues cu alcool e un concert care combină elementele de <<slide guitar>> ale lui SirBlues Vali Răcilă cu percuțiile atipice, clopoțeii și sticlele acordate ale Adei Milea“.

Considerat cel mai fidel reprezentant al blues-ului tradițional pe meleaguri mioritice, SirBlues Vali Răcilă revine la FFIR la 3 ani după cântarea susținută alături de Hanno Höfer și de Raul Kuşak. Originar din Vatra Dornei, rezident în Sighișoara, SirBlues a susținut de-a lungul prodigioasei sale cariere turnee în Marea Britanie, Austria, Olanda, Belgia și România. Albumul „Stay Styx-ed To The Blues” a apărut în 2015 la casa de discuri Styx Records din Austria.

Născută în Târgu-Mureș, Ada Milea este unul dintre cei mai cunoscuți muzicieni români. Cu 13 albume la activ, Ada interpretează, în stilu-i absolut inconfundabil, melodii pe atât pe versurile unor mari poeți, precum Gellu Naum sau Ion Mureșan, cât și pe versuri proprii. Ada Milea este, de asemenea, unul dintre cei mai importanți creatori de muzică de teatru din România, realizând universul sonor al numeroase spectacole găzduite de teatre din Cluj, București sau Piatra-Neamț.

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/