Sully Erna[GODSMACK] – “AEROSMITH au jucat un rol imens “

Sully Erna[GODSMACK] – “AEROSMITH au jucat un rol imens “

Frontman-ul trupei GODSMACK , Sully Erna, a adus tribut celor de la AEROSMITH, mentionandu-i pe legendarii rockeri ca fiind cei car au jucat ” un rol imens in transformarea mea in muzicianul de astazi.”

Erna a facut aceste comentarii dupa ce a participat la concertul AEROSMITH de marti seara(2 iulie) din Las Vegas, unde trupa simbol se afla in mijlocul rezidentei sale “Deuces Are Wild” .

Sully a postat pe pagina sa de Facebook cateva poze de la spectacol, alaturi de urmatorul mesaj: “Ceva informatii pe care poate le stiti sau poate ca nu despre mine…? Sa ii vad pe @aerosmith in aeasta seara cu managerul meu Paul in Vegas a fost o incursiune in amintirele amandurora. Nu numai ca am creat brandul GODSMACK impreuna de-a lungul anilor, dar suntem amandoi #Boston boys si suntem deja prieteni de 30 de ani si am crescut ascultand si studiind trupa asta inca de cand eram adolescenti. Mergem la concertele AEROSMITH de cand aveam 14 ani si  albumul AEROSMITH – Rocks a fost efectiv primul album pe care l-am cumparat in viata mea. Imi aduc aminte si cand am fumat primul meu joint ascultand piesa ‘Last Child’. ”

“Am vazut AEROSMITH de cel putin 10 ori de-a lungul anilor, iar poza cu @joeperryofficial din Live Bootleg Album tinandu-si chitara B.C. Rich, cu parul pe fata si cu suvita aia blonda, a fost efectiv poza care m-a facut sa vreau sa imi las parul lung si sa trec de la a fi pur si simplu un muzician la a deveni un ‘rockstar.’ Trupa asta si muzica lor a insemnat totul pentru mine de-a lungul anilor si a avut un rol imens in transformarea mea in muzicianul de astazi. Prezenta lor, atitudinea si muzicalitatea sunt de departe unele dintre cele mai cool si simbolice existente. ”

“Nu stiu cat de mult vor continua, dar ma simt pur si simplu recunoscator pentru faptul ca muzica lor a fost imprimata in venele mele si a fost asa o parte importanta in viata mea! Multumesc @aerosmith fpentru toata muzica si inspiratia pe care ne-ai oferit-o noua, Muzicienilor Rock, pe parcursul ultimilor 50 de ani! Vorbiti despre ‘Inaltarea Legendelor’? Tipii astia s-au ridicat, au cazut, si s-au ridicat din nou, pentru a deveni mai mari si mai buni decat erau inainte. Au fost pe in varful acelui munte timp de decade. Si continua sa ne inspire pe toti din nou si din nou. Da, inca suntem super fani! Dar e si dragut de stiut ca nu mi-am petrecut ultimii 37 de ani idolatrizand trupa gresita .#proud to be #boston ! Ce noapte distractiva si emotionanta!”

Anul trecut, Erna a spus celor de la revista Classic Rock ca albumul din 1976 al trupei AEROSMITH, “Rocks”, a avut o influenta imensa asupra lui si a felului in care a crescut.   ” Am fost un muzician de cand aveam 3 ani si jumatate, si am fost crescut mai mult pe blues-uri si muzica mai jazzy,” a spus el. “Mai tarziu, un prieten mi-a cantat ‘Last Child’ de pe ‘Rocks’. Cred ca a fost prima oare cand  am fumat un joint, si a fost un punct de cotitura pentru mine, pentru ca m-a atras cumva in lumea rock. Era super cool pentru un copil mic.”

GODSMACK continua turneul de promovare al albumului sau, When Legends Rise, lansat in aprilie 2018. Discul vine in continuarea celui din 2014, 1000hp , si e prima lansare a trupei prin BMG dupa ce s-au despartit de Republic/Universal.

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/