TOOL – crossurile si muzica

TOOL – crossurile si muzica

Sammy Hagar a calatorit in Jerome, Arizona pentru o discutie plina de spirit cu frontman-ul trupei TOOL, Maynard James Keenan intr-un episod nou nout al “Rock & Roll Road Trip With Sammy Hagar” — ce va fi lansat duminica, 7 iulie la 8 p.m. ET / 5 p.m. PT pe AXS TV. Printre temele abordate in  crama lui Keenan, Caduceus Cellars, Hagar l-a convins pe simbolul premiat Grammy sa discute despre pasiunea sa pentru mancare, vinuri, muzica si multe altele.

In fragmentul exclusivist de mai jos, Keenan povesteste despre experienta din liceu care l-a ajutat sa isi contureze stilul unic de a scrie piese. “Imi aduc aminte ca participam la tot felul de cross-uri prin tara in liceu, iar fiecare avea ritmul propriu de respiratie, stii? Se presupune ca e doar inspir-expir, asa-i? Eu alergam de fapt pe pasi. Asa ca, daca alergai peste dealuri, sau la vale, sau prin gropi, sau orice altceva, respiratia mea urmarea acele ritmuri.”

In timpul alergatului, el asculta remixuri ale pieselor sale favorite de la diversi artisti precum AC/DCPINK FLOYDKING CRIMSON si Joni Mitchell. “Chestii speciale din perioade ciudate,” explica Keenan. “Si asta era cumva la fel ca alergatul. Cumva urmezi ceva din asta… Asa ca, in mod natural a fost mai simplu scriu chestii care sunt altceva decat 4/4.”

“Rock & Roll Road Trip With Sammy Hagar” se difuzeaza in fiecare duminica, numai pe AXS TV.

TOOL va lansa mult asteptatul album nou pe data de 30 august.

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/