STEEL PANTHER lanseaza clip nou

STEEL PANTHER lanseaza clip nou

Videoclipul oficial pentru noul single “All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)” al trupei STEEL PANTHER va fi lansat online luni, 8 iulie.

“All I Wanna Do Is Fuck (Myself Tonight)” se presupune ca va aparea pe urmatorul album STEEL PANTHER, ce se doreste a fi gata pana la sfarsitul anului. Materialul reprezinta inca o colaborare cu producatorul Jay Ruston, care a lucrat cu trupa la toate celelalte inregistrari ale sale, inclusiv ultimul LP, “Lower The Bar”, din 2017.

Vocalul Michael Starr a afirmat recent despre noul LP STEEL PANTHER: “O sa iubiti seria asta noua de piese. Am muncit extrem de mult si in final a meritat. “.

Tobosarul Stix Zadinia este mult mai entuziasmat referitor la albumul STEEL PANTHER care urmeaza sa apara decat a fost pentru orice alt material al trupei de pana acum. ” riff-urile sunt al naibii de extreme, dude – extreme,” a zis el.

STEEL PANTHER sunt specialisti in imitarea si exagerarea aspectelor mai putin magulitoare ale metalului din anii 1980 specializes in imitating and exaggerating the less flattering aspects of 1980s cu continut sexual brutal, deloc politically correct, ca tema centrala a pieselor.

Muzica trupei a fost descrisa ca  “o combinatie VAN HALEN cu MÖTLEY CRÜE cu RATT cu ‘Wayne’s World’, completata cu strigate de opera, misoginism, solouri de chitara dementiale si overdrive libidinal.”

Acum 11 ani, STEEL PANTHER si-a schimbat numele din METAL SKOOL in numele actual si a trecut de la coverurile metal din anii ’80 la piese originale.

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/