APOCALYPTICA – colaborare cu Silver Lining Music pentru noul album

APOCALYPTICA – colaborare cu Silver Lining Music pentru noul album

Violoncelistii finlandezi de la trupa APOCALYPTICA au semnat un contract cu Silver Lining Music. Noul album instrumental al grupului a fost inregistrat pe parcursul unei perioade de trei luni la studiourile Sonic Pump din Helsinki si mixat de Andrew Scheps (RED HOT CHILI PEPPERSLANA DEL REYMETALLICABLACK SABBATH). Ne asteapta o lansare la inceputul anului 2020.

“Suntem entuziasmati sa aflam ce se va intampla in 2020 cu structura unei companii slim record plus toate intstrumentele de marketing a ceea ce probabil este cel mai mare centru de productie de muzica metal(cu festivaluri, turnee, merchandise, etc),” declara cei de la APOCALYPTICA. “Asta pare sa fie compania absolut perfecta pentru perioada in care ne aflam. Ne bucuram pentru noul nostru album si suntem ferm convinsi ca Silver Lining este partenerul potrivit pentru muzica noastra.”

Silver Lining Music este la fel de incantata de faptul ca ii au pe APOCALYPTICA pe lista lor.Thomas Jensen, proprietar si fondator al Silver Lining Music, spune: ” Mereu am fost fascinat de talentul pur si de caracterul de vizionari al APOCALYPTICA. E un vis devenit realitate faptul ca pot sa lucrez cu ei. Cu Serena Furlan la conducere si cu  Rod S. Kukla in directia A&R , Silver Lining Music ofera APOCALYTICA un parteneriat unic si exceptional. Ce-i mai bun abia acum incepe.”

Odata cu semnarea cu Silver Lining MusicAPOCALYPTICA este entuziasmata sa anunte ca va porni intr-un turneu European cuprinzator impreuna cu SABATON ca  ” invitati speciali ” incepand cu 17 ianuaria, 2020 in Zurich, Elvetia. Turneul cuprinde 15 tari pe parcursul unei luni de spectacole – printre care Max Schmeling Halle din Berlin pe 25 ianuarie si Wembley Arena din Londra pe 8 februarie— “The Great Tour” va aduce la un loc doua dintre cele mai de succes si unice prezente de pe scena metal pentru ceea ce promite a fi o noapte plina de putere inexorabila.

Intr-un interviu recent cu Ghost CultMikko Sirén, tobosarul  APOCALYPTICA, a spus ca “a fost chiar distractiv sa revenim” la originile trupei cu noul LP, explicand ca directia muzicala a trupei APOCALYPTICA a fost influentata de turneul in desfasurare din spatele re-lansarii debutului sau epic, “Plays Metallica By Four Cellos”.

Conform Sirén, ultimele trei albume de studio APOCALYPTICA— Worlds Collide (2007), 7th Symphony (2010) si “Shadowmaker” (2015) — “sunt rude intre ele” in sensul ca “se continua intre ele cam in acelasi fel,” cu trupa lansand “o multime de single-uri, facand chestii radio, cantand la festivaluri radio, apoi dupa turneu, revenind in studio, la scris muzica din nou. Si a fost fantastic, si chiar credem ca sunt albume extraordinare, dar dupa, dintr-o data, ca sa luam o pauza de la toata alea – a fost o pauza de patru ani de la ultimul album de studio si pana acum — e ca o gura de aer proaspat si chiar a avut mare impact asupra felului in care voiam sa ne compunem noul album,” a explicat el.

“Shadowmaker” a fost primul album APOCALYPTICA facut cu un singur artist —fostul chitarist SCARS ON BROADWAY, Franky Perez — in  locul a mai multor invitati colaboratori . Albumul a fost inregistrat cu producatorul  Nick Raskulinecz, catigator al mai multor premii  Grammy Award (FOO FIGHTERSDEFTONESMASTODON).

Inaintea cooptarii lui PerezAPOCALYPTICA a lansat opt albume ce impletea talentul violoncelistilor clasici al celor trei membri de baza ai trupei, cu elemente mai dure din lumea rock, printre care tobe si solisti precum Gavin Rossdale de la BUSH si Corey Taylor de la SLIPKNOT si STONE SOUR.

In iulie anul trecut, Eicca Toppinen de la  APOCALYPTICA afirma despre decizia trupei de a face un album full-instrumental in acest moment in cariera trupei ca: “Pe cele anterioare, mereu am combinat piese instrumentale cu piese vocala, si era fain sa avem artisti featuring, a fost super sa lucram cu Frank Perez pentru albumul ‘Shadowmaker’ . Dar dupa, pe de alta parte, a devenit ceva de mai mare interes pentru noi, gen okay, ar fi interesant sa facem un album complet instrumental, in asa fel incat sa nu fie niciun compromis cu nimic. Asa ca poate o sa fie ceva nebunesc, foarte nebunesc…ceva ce nimeni nu a mai facut inainte.”

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/