STEVEN ADLER, fostul tobosar GUNS N’ROSES, injunghiat

STEVEN ADLER, fostul tobosar GUNS N’ROSES, injunghiat

Confrom TMZ, fostul tobodar al trupei GUNS N’ ROSESSteven Adler a fost internat de urgenta dupa ce s-a injunghiat singur.

Surse legale au spus site-ului ca un apel la 911 de la resedinta lui Adler din Los Angeles a fost inregistrat joi seara(27 iunie) putin dupa ora 6.30, pentru a raporta ca cineva s-a autoinjunghiat.  Atunci cand politistii si paramedicii au ajuns, au descoperit ca Adler era cel cu plaga injunghiata in regiunea abdominala. A fost trimis la un spital local cu leziuni neamenintatoare de viata.

Nimeni altcineva nu este suspectat ca fiind implicat in incident, afirma cei de la TMZ.

Adler a aparut in cel de-al doilea sezon al seriei “Celebrity Rehab With Dr. Drew” si in primul sezon al spin-off-ului “Sober House” la sfarsitul anului 2008 si inceputului lui 2009. Adler a fost si intr-un centru real de reabilitare, ca urmare a unui ordin judecatoresc dupa ce a fost prins conducand sub influenta alcoolului. Ulterior, s-a intors pentru sezonul 5 din “Celebrity Rehab With Dr. Drew” alaturi Michael LohanDwight Gooden si Bai Ling, printre altii.

“Celebrity Rehab Presents Sober House” a inclus material ce il arata pe Adler fiind arestat pe 18 iulie 2008 pentru consum de substante ilicite si posesie de heroina.

Adler a fost tobosarul GUNS N’ ROSES din 1985 pana in 1990. A fost nevoit sa paraseasca trupa din cauza adictiei sale fata de droguri, lucru care l-a facut sa se adanceasca in depresie si intr-un consum si mai mare de droguri.

Autobiografia lui Steven Adler“My Appetite for Destruction: Sex, and Drugs, and Guns N’ Roses”, a fost publicata in iulie 2010. In carte, Adler vorbeste despre tot, adresand fara retinere problemele sale cu dependenta de heroina si cocaina, problemele financiare aparute ca urmare a concedierii din GN’R, casnicia esuata si multiplele probleme de sanatate ce i-au pus viata in pericol in multiple ocazii.

GUNS N’ ROSES a fost introdusa in Rock And Roll Hall Of Fame in 2012. Adler, chitaristul Slash si basistul Duff McKagan au participat la ceremonie, in timp ce vocalul Axl Rose si chitaristul fondator Izzy Stradlin au preferat sa stea acasa.

Sustine Contemporary-Establishment

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/servicii-foto-video/

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online