MARILYN MANSON – tobosar nou

MARILYN MANSON – tobosar nou

Marilyn Manson a confirmat ca l-a cooptat pe  Brandon Pertzborn ca nou tobosar al trupei sale.

Pertzborn, originar din Texas, in varsta de numai 24 de ani, a fost in turnee impreuna cu o multime de trupe de-a lungul anilor, printre care si BLACK FLAGDOYLE si HO99O9, cea din urma fiind trupa care a cantat toamna trecuta in deschidere pentru MARILYN MANSON.

Manson a postat pe Twitter o poza cu el si cu Brandon, impreuna cu descrierea ” Eu si tobosarul meu Brandon Pertzborn


In mai 2018, Brandon a cantat cu SUICIDAL TENDENCIES, unde i-a tinut locul lui Dave Lombardo, atunci cand au cantat in deschiderea concertului de reuniune MISFITS din Newark, New Jersey.

Tobosarul Gil Sharone a anuntat ca paraseste MARILYN MANSON in martie, explicand intr-o declaratie ca era  “vremea sa se implice in alte proiecte actuale si viitoare.”

Tobosarul din Los Angeles s-a alaturat trupei lui Manson in 2013 si a fost implicat in crearea ultimelor doua albume, The Pale Emperor si Heaven Upside Down.

Marilyn Manson si Rob Zombie vor porni in turneul de vara aceasta, “Twins Of Evil” . Produs de Live Nation, evenimenul co-headline din America de Nord, avand ca subtitlu “Hell Never Dies Tour 2019”, va incepe de 9 iulie in in Baltimore, Maryland si va fi urmat de spectacole la Rock USA in Oshkosh, Wisconisin si Rock Fest in Cadott, Wisconsin.

Sustine Contemporary-Establishment

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente