Vezi ce conotatie bizare are noul album The Black Keys intitulat “Let’s Rock””

Music News – The Black Keys

Let’s Rock” este cel de-al 9-lea album al duo-ului The Black Keys, iar titlul are o poveste chiar interesanta.

Toni Gonzalez gazda emisiunii Loudwire Nights a vorbit recent cu cei doi artisti despre noul album si depre cum numele acestuia a fost inspirat din viata unui om ce a fost executat. Potrivit membrilor Dan Auerbach si Patrick CarneyLet’s Rock” au fost ultimele cuvinte ale unui om ce a fost executat pe scaunul electyric in Tennessee in perioada in care acestia inregistrau albumul.

“A fost o cincidenta super ciudata si absurda…nu puteam pune un titlu luminos si “fun”.
Dupa ce a explicat cum dupa ultimul turneu al trupei artistii s-au ales cu un “burn-out” ce a dus la o pauza de doi ani, acestia au explicat faptul ca nu vor mai face acelasi lucru. Nu vor mai face turnee atat de lungi pentru a preveni acest lucru. Cu toate acestea acestia au explicat ca muzica si show-urile vor fi mult mai ok ca rezultat al evitarii extenuarii continue.

Le’s Rock” de la The Black Keys va fi lansat pe data de 28 iunie.

Te poate interesa si: Vezi cele mai noi clipuri video de la concertele cu artistii preferati

We’re hoping to rely on loyal readers, rather than erratic ads. Click the Donate button and support Contemporary-Establishment. We thank you!

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-onlinePACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente