Chitaristul Zoltan Bathory despre numele FIVE FINGER DEATH PUNCH – ”absolut oribil”

Chitaristul Zoltan Bathory despre numele FIVE FINGER DEATH PUNCH – ”absolut oribil”

Conform The Pulse Of Radio, chitaristul Zoltan Bathory de la trupa FIVE FINGER DEATH PUNCH a afirmat in ultimul video postat de trupa din studioul de inregistrari ca niciodata nu i-a placut numele trupei.

Bathory a zis: “Numele trupei trebuie sa aiba un oarecare effect. Nu trebuie sa fie ceva pozitiv;  nu trebuie sa fie, gen, ‘Asta e cel mai tare nume din lume!’ Poate sa fie ‘O doamne, asta e cea mai stupida porcarie pe care am auzit-o vreodata’ – ambele la fel de bune, pentru ca obtin o reactie.”

“Vreau sa zic, nu cred ca poti bate FIVE FINGER DEATH PUNCH. Asta e probabil cel mai prost nume posibil. De fapt, aroape l-am schimbat, dar apoi Ivan [Moody, vocal] a venit si a zis, ‘E cel mai smecher nume posibil, o sa il urasca absolut toata lumea! E absolut ridicol!'” a continuat el.

Bathory a spus cu ceva timp in urma celor de la The Pulse Of Radio ca FIVE FINGER DEATH PUNCH era dispus sa isi asume riscurile necesare pentru a isi propulsa cariera. Suntem aici sa inaintam sis a ne dezvoltam cat de mult e posibil in tot ce se poate si asta e mentalitatea pe care o sa o folosim in toate aspectele. O sa continuam sa impinge pe toate partile, poate chiar sa depasim limitele pe ici pe colo, dar, stii, cam asta e ideea.”

FIVE FINGER DEATH PUNCH inregistreaza in mod curent cel de-al optulea lor album cu producatorul obisnuit, Kevin Churko, inginer/producator canadian si compositor care lucreaza la studioul sau privat din Las Vegas, The Hideout Recording Studio.

Sustine Contemporary-Establishment

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente