SLIPKNOT live la ROCK AM RING 2019

SLIPKNOT live la ROCK AM RING 2019

Concertul SLIPKNOT de pe 9 iunie, din cadrul festivalului Rock Am Ring din Germania, a fost difuzat live prin intermediul site-ului oficial al trupei si poate fi vizualizat in intregime la finalul articolului.

Pentru fanii din Statele Unite si Canada, acest stream  reprezinta un foarte bun indiciu referitor la cum va fi spectacolul live din cadrul turneului Knotfest Roadshow, care va incepe pe 26 iulie si va avea loc in 29 de orase.

Vocalul Corey Taylor a spus recent celor de la The Pulse Of Radio ca trupa are nevoie de cateva zilea pentru a se adapta complet pe scena: „dureaza un pic, stii. Ma refer, din cauza ca suntem foarte activi. Stii, in general avem nevoie de cateva spectacole inainte de a forma tot si sa fie totul acolo. Corpurile noastre au nevoie cam de o saptamana de acomodare. Dar, vreau sa zic ca, pana cand ajungem acolo, totul devine automatic. Asa ca ne adunam destul de repede, mai ales la varsta noastra. Adica stii, nu mai suntem chiar pui vioi.”

Al saselea album al trupei, We Are Not Your Kind, va fi lansat pe 9 august. El a fost precedat de lansarea unui nou single, Unsainted, si de prima performanta live din cadrul ciclului noului album, in cadrul unei aparitii cu doua piese la editia de pe 17 mai a emisiunii “Jimmy Kimmel Live!”

Primul concert full SLIPKNOT din ultimii aproape trei ani a avut loc vinerea trecuta, pe 7 iunie, Rockfest in Finlanda.

Sustine Contemporary-Establishment

Pentru mai multe evenimenteclipuri live , rock music cd’s & Vinyl’s viziteaza:

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

Event Planner => https://contemporary-establishment.ro/events/

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online Acceseaza link-ul => Bilete-Evenimente