Concert Orkid in Gradina Cetatii Rasnov

Concert Orkid – 24 Iulie

Comanda bilete: https://eventbook.ro/bilete-festivalul-de-film-si-istorii-rasnov-2019-orkid

Orkid se auto-defineste ca un trio de shoegazeri (sub-specie de indie rockeri) nervoși din București, cântând post-traumatic blues. Cu propriile lor cuvinte „pentru noi sunt definitorii afecțiunea și respectul pentru balene, orci și tot felul de alte bestii marine, terestre și extraterestre“.

Având influențe diverse, de la punk la post-rock și de la blues la prog sau chiar la muzică academică, Orkid și-au lansat primul album, „Standing Still in the Dark“, în octombrie 2016. Acesta a fost urmat de single-ul „Beasts Apart“, în decembrie 2017, și de EP-ul „Suruaika“ (coloana sonoră a scurt-metrajului de animație omonim) în aprilie 2018. Cel mai recent single, „Daily Extinction“ (producător Adi Despot – VdV Music Studio), a fost lansat în noiembrie 2018 și promovat prin intermediul mini-turneului „The Extinction Trip“.

Te mai poate interesa: Foto-Video Concert – Coma || Sunet Fin – 03.04.19

Pentru că cei doi fondatori ai grupului vin din zona producțiilor vizuale (Vlad este de formație scenarist și regizor de film, iar Radu animator și artist graphic), Orkid este un produs cinematic, care pune accentul și pe vizualuri animate, ilustrație și design.

Componență:
Vlad Ilicevici: chitare, synth-uri, voce, concept
Radu Pop: tobe, art direction
George Fratica: bass

Intrare: 10 RON
Biletele se pot achiziționa online, de pe Eventbook, sau de la fata locului.

Sustine Contemporary-Establishment

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online => Bilete-Evenimente