Carnifex anunta albumul “World War X” si lanseaza primul single feat. Alissa White-Gluz

Music News – Carnifex

Trupa de death-core Carnifex tohmai a anuntat detaliile celui de-al saptelea album intitulat  World War X ce va fi lansat pe data de 2 august prin Nuclear Blast. De asemenea acestia au lansat primul single extras intitulat “No Light Shall Save Us” si care o are invitata pe vocalista Arch Enemy, Alissa White-Gluz.

“Colaborara cu Alissa pe “No Light Shall Save US“ca fost o mare bucurie pentru noi.” spune vocalul Scott Ian Lewis. “Alissa a adaugat piesei o dinamica noua pentru Carnifex. Exista melodie, exita greutate. Este Melodia perfecta de inceput pentru albumul World War X

White-Gluz adauga: “In piesa No Light Shall Save Us am reusit sa creeed o piesa cu adevarat speciala. Videoclipul arata uimitor iar cand am citit versurile am stiut de la inceput ca eu si Scott putem crea ceva unic si ma pot exprima exact cu vreau. Sunt foarte entuziasmata in legatura cu aceasta colaborare.”

Te poate interesa: Ce ai pierdut daca nu ai venit la Unflicted – Lansare album Naiade cu Invitati: Breathelast – Expirat – 08.05 – Galerie Foto

World War X a fost inregistrata si mixata de Jason Suecof la AudioHammer Studios, in timp ce Mick Kenney de la Anaal Nathrakh a ajutat cu inregistrarea vocii in studio-urile The Barracks. Ted Jensen de la Sterling Sound s-a ocumpat de masterizare iar Blake Armstrong de grafica copertii.

Sustine Contemporary-Establishment

Magazin online => https://contemporary-establishment.ro/magazin-online

PACHETE FOTO VIDEO => https://contemporary-establishment.ro/category/pachete-foto-video/

Event Tickets Online => Bilete-Evenimente